![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale człowiek glupi... zachcialo sie nowej okolicy.. mialam uzbierane punkty, skusil mnie ten chodzik.. caly dzien odinstalowywalam te 17 (czy wiecej?) dodatkow a potem je instalowalam i co? drugi raz to samo musze zrobic ? nie ma szans aby na tej aktualizacji dzialaly rzeczy z internetu ? ja juz ostatnio inslatuje same sims3packi, wiec nawet nic w mods nie mam
![]() no i tak samo jak u beatuni91 tylko te rzeczy, które widze w grze mają status zainstalowanych, reszta tak jakby nie była instalowana mimo, że robiłam to już dwukrotnie. pobieram sobie tego patcha 1.50, jak nie to reinstalka od nowa.. ![]() beatunia91, a jak zainstalujesz pojedyczno jakis dodatek to jaki ma on status ? bo ja teraz patrze i ma status zainstalowany, może faktycznie chodzi o to, żeby nie isntalować wszystkich na raz ? zaraz odpale gre i sprawdze czy jest ta rzecz, jeśli tak ot jestesmy w domu i trzeba po kolei instalowac XD edytuje i pragne poinformowac ze dodatki sa w grze jak sie instaluje po kilka xD wiec chyba rozwiazana zagadka Ostatnio edytowane przez Ilona : 27.02.2013 - 22:26 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|