|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej? | |||
Praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10.53% |
Praca nr 2 |
13 | 34.21% |
Praca nr 3 |
8 | 21.05% |
Praca nr 4 |
13 | 34.21% |
G³osuj±cych: 38. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#12 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie nic nie jest podejrzane, co innego jakby nagle by³o po 20 g³osów T____T
Ja ju¿ te¿ mam dosyæ tych podejrzeñ, mam nadziejê, ¿e jutro wszystko siê wyja¶ni.
![]() |
#13 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Boo¿e, ahaha, jaka drama xD Te podejrzenia s± ju¿ ¶mieszne xD Znajd¼cie sobie ¿ycie, bo to ju¿ siê robi ¿a³osne
![]()
#14 |
Sk±d: Polska
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Chcia³am tylko powiedzieæ, ¿e gratulujê Gingersowi, ¿e nadal chce mu siê to ci±gn±æ, ja bym nie da³a rady chyba xD
Jednak jak widaæ sposobem przed³u¿ania daleko nie zajdziemy, bo chwilê po tym jak kto¶ odda g³os znów jest remis. Liczê na jakie¶ rozs±dne rozwi±zanie za strony administracji. Ja jestem ju¿ zmêczona 4¯ i codziennie czekam na koniec. Tyle ode mnie ![]()
![]() |
#16 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Sk±d: Hollywood
|
![]()
Przepraszam, ¿e piszê dopiero teraz, ale mia³em problemy z internetem.
Wyniki: PIERWSZE MIEJSCE Woda - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Powietrze - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ogieñ - 1 punkt Pomimo, ¿e w sondzie jest remis to jedna z g³osuj±cych cofnê³a swój g³os przez co praca nr 2 ma 12 g³osów (ka¿da dru¿yna dostanie zestaw screenów, ¿eby nie by³o niedomówieñ). Koñcowa punktacja prezentuje siê nastêpuj±co: Ogieñ: 10 Powietrze: 14 Woda: 15 Ziemia: 13 Co oznacza, ¿e trzeci± edycjê Czterech ¯ywio³ów zwyciê¿a dru¿yna... Wody I mo¿e kilka s³ów na koniec... Mo¿e ta edycja nie wygl±da³a w ten sposób w jaki chcieliby¶my ¿eby wygl±da³a, ale postaram siê zapamiêtaæ te lepsze momenty. Przede wszystkim wszystkie dru¿yny prezentowa³y niezwykle wysoki poziom, moim zdaniem du¿o wy¿szy ni¿ w innych edycjach. I dlatego chcê wszystkim pogratulowaæ. Udzia³ w tej edycji by³ nie lada wyzwaniem. I w imieniu ca³ej dru¿yny chcê podziêkowaæ za wszystkie g³osy oddane na nas ![]() A teraz po¿egnajcie siê ze sob± w dru¿ynach - jutro stracicie kolory i dostêp do dzia³ów ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Sk±d: Santa Bo¿ena
Reputacja: 16
|
![]()
Dziêkujê za wszystkie oddane na Wodê g³osy i ¶wietn± zabawê.
Chêtnie wezmê udzia³ ponownie. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Sk±d: ³ó¿ko
|
![]()
no có¿, ta edycja podoba³a mi siê mniej ni¿ wcze¶niejsza, nie zawsze by³o uczciwie, by³o du¿o przekrêtów, no ale dziêkujê Gingersowi, ¿e zechcia³ zorganizowaæ ten konkurs, bo ja gdybym na jego miejscu mia³ czytaæ te bezsensowne bzdury to bym pad³
![]() gratulujê Wodzie oraz pozosta³ym dru¿ynom za konkurencjê! No i dziêkujê kochanemu powietrzu za mile i niemile spêdzony czas! |
![]() |
![]() |
#19 |
Sk±d: Polska
|
![]()
Dziêkujê za wszystkie oddane g³osy na powietrze. na prawdê fajnie by³o braæ udzia³ w tym konkrusie i chêtnie zrobiê to ponownie.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]()
No có¿, szkoda, ¿e jedna z userek cofnê³a swój g³os na nas, ale nikogo na si³ê nie zmuszê do g³osowania na powietrze, bo nie na tym to polega.
Gratulujê wygranej dru¿ynie wody, mimo tych wszystkich sprzeczek. Ja i tak czujê siê jakbym wygra³a, bo zyska³am zajedwabistych znajomych, z którymi z¿y³am siê bardziej ni¿ niektórymi lud¼mi z reala :3 Piszê o wszystkich, nawet o tych, którzy odeszli pod koniec konkursu. Ranga w tym przypadku jest dla mnie niewa¿na, licz± siê ludzie z którymi prze¿y³am najlepsze trzy miesi±ce na forum ![]() Malin, Bluszczu, Kenny, Altair, Lase, dziêkujê wam za te trzy przewspania³e miechy! MoD i Suzzy, szczególnie z t± drug± nie zd±¿y³am siê dobrze zapoznaæ, ale wam te¿ dziêkujê! Bêdê was wszystkich wspominaæ z u¶miechem na ustach! ![]() Mam nadziejê, ¿e mogê napisaæ "do zobaczenia za rok!" Bo ja na pewno bêdê braæ udzia³! Ave powietrze! :3 Pamiêtajcie, ¿e czy wygrywacie, czy nie i tak jeste¶cie dla mnie NAJLEPSI!
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 09.03.2013 - 21:11 |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|