|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie, oto moja porcja fotek
![]() Psy robią furorę.... Opa Lama style! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I taniec biegacza... ![]() Gra w ping-ponga ![]() Oraz w sok-ponga ![]() Ważniacy mogą planować rozgrywki sportowe na tablicach wykładowych. ![]() Automaty, ten z pieskiem daje przekąski, dwa obok napoje gazowane. ![]() Kiedy ważniacy urządzają imprezy, a buntownicy pracują nad grafiti kujoni odnajdują inne sposoby rozrywki ![]() ![]() I bonus. Mój sim został zgnieciony przez automat do napojów, dzięki zmienionej cesze na pechowca przeżył. Jednak sam kosiarz po dokonaniu misji ocalenia fajtłapy wyjął napój z automatu (wsadził w niego rękę, nawet nic nie płacił, a to łobuz) potrzymał go trochę po czym..... wylał na chodnik ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Moja simka miała bardzo niefortunną przygodę ze składanym łóżkiem...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po niej miała nastrójnik "lęk przed składanym łóżkiem". Moja simka nie mogła przestać chichotać po jakichś badaniach naukowych... ![]() ![]() Prawda, że pięknie go naszkicowała? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Budzenie megafonem. ![]() ![]() Moja simka po ukończeniu drugiego semestru, szczęśliwa odebrała wyniki. ![]() ![]() ![]() ![]() Praca na drugim poziomie jako rzeczoznawca sztuki po ukończeniu dwóch semestrów sztuk pięknych. ![]() "Kwietny pocałunek" od simoroślii ma taki sam nastrójnik jak opcja "poślij pocałunek" od normalnego sima... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
"Niesie cię pozytywna myśl, że nie jest źle" Ostatnio edytowane przez Samara : 11.03.2013 - 20:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|