|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój problem jest kompletnie dziwny...
Zainstalowałam dziś dodatek Studenckie Życie oraz pakiety akcesoriów diesel i lata 70, 80, 90. Gra odpala się normalnie, wybieram sima wysyłam go na studia. Wszysko odbywa si normalnie jednak gdy sim jest w podróży pojawia mi się blad, który mówi, że wystąpł błąd i zwrócą mi wszelkie koszty.. I tak kończy się moja podróz na studia. Mam dodatek traveller jeżeli to może stanowić problem? Może chodzi o to, że mam 3 simow wszyscy to młodzi dorośli a 2 chciałam wysłac. Czy jeden mlody dorosły nie może zosać sam w domu? Raczej chyba nie o to chodzi O_o |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Również mam ten problem, ale na szczęście po jakiejś chwili sim wraca do "siebie". Wydaje mi się, że tylko łatka może naprawić ten problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Hej! Ja tez mam pewien problem, mianowicie, kiedy mam wybrać sobie akademik lub dom to po wyborze nie mam możliwości zaczniecia gry, bo ten przycisk "zacznij grać ta rodzina" jest na szaro :/ Nie mam pojęcia co robić
![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 39
|
![]()
@up, też tam miałam, ale po restarcie gry wszystko wróciło mi do normy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Rozumiem, że nikt nie potrafi mi pomóc?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Na 90% to problem ze wspominanym przez Ciebie modem
![]() Zaktualizuj go do najnowszej wersji, albo usuń i zobacz czy błąd będzie dalej występował... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Traveller to mod? Ja myśałam, ze chodzi o dodatek the sims 3 podróże? Mylę coś? Wolę się upewnic zanim usune cos co spokojnie może sobie zostac
![]() Bo jako moda to nie mam tego traveller i teraz nie wiem już o co moze chodzić :/ może przeinstalować grę po prostu? Tylko to kupa czasu ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 07.05.2013 - 15:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie wiem czy ten problem już się tu pojawił, ale nie mogę znaleźć żadnej odpowiedzi, więc może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc.
Gdy włączam grę i omijam filmik, nagle wyskakuje mi komunikat, że "program The Sims 3 przestał działać". Mam szereg CC z neta, ale przyznam szczerze, że pierwszy raz TS robi mi taki psikus. Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Już dzisiaj robiłam reinstalkę, bo miałam problem z launcherem (już się rozwiązał). Nie chciałabym robić kolejnej, bo strasznie żmudna to praca. Może macie jakieś propozycje inne, niż reinstalacja? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|