![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Domcia tu masz link, na tej stronce masz wszystko wytłumaczone.
"Jak każdego szarego popołudnia" odc.5 pod tytułem "Wyznanie" - Marcin uważałem cie za przyjaciela! A ty, Eliza, kochana jak mogłaś mi to zrobić?! - Ohh... Tomek!!! Nie denerwuj się!!! Chyba nie myślisz że mogłabym cie zdradzić z Marcinem, skoro wiem że on zakochał się... Zresztą nie ważne! Jak mogło ci coś takiego przejść przez myśl?! Nie masz do mnie za grosz zaufania! - No dobrze, dobrze. Ale czemu obściskiwałaś sie z Marcinem?! - To był przyjacielski uścisk! Marcin ma do mnie zaufanie i wyznał mi jego tajemnice! ![]() Anita wciąż stała wryta, a Marcin nic nie mówił. ![]() - No wierz Anita. Chyba rozumiesz że tu do niczego nie doszło i sie nie gniewasz? - Ależ skąd! ![]() Romantycznie sie pocałowali i było już OK ![]() Wieczorem dziewczyny nie rozmawiały, a rano Eliza sama zjadła śniadanie. ![]() Potem Anita chciała zagadać, ale Eliza nie miała ochoty na rozmowe. ![]() W południe na ławce. - Anita, musze ci coś powiedzieć. Ale obiecaj że nikomu nie powiesz! - Obiecuje. - Jestem w ciąży... - CO?! Z kim?!! - Z... Ale sie nie gniewaj! Z Marcinem. Co ja mam teraz zrobić? - Niemam pojęcia! Może powiedz Tomkowi... - ...że to jego dziecko! -dokończyłą Eliza. ![]() Po południu Anita siała marchew, a Eliza mimo że nie mogła sie przemęczać, podlewała zastanawiając sie czy powiedzieć Tomkowi prawde, czy nie? |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|