![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
No dobra, to teraz ja może...
Zacznijmy od plusów: ![]() - Wreszcie studia. ![]() - Gra dopracowana jak nigdy. (MAXIS wraca do akcji) - Nowe dyscyplini sportowe (Pingpong ![]() ![]() - Plecaki (w końcu, wreszcie i nareszcie...). - Lama style ![]() - Wykłady, które widzimy, a nie tylko królicze nory. - Nowe umiejętności. (zwłaszcza nauka mi podpasowała) - Blogi. ![]() - Smsowanie. ![]() - Rozwalający się smartphone. ![]() - Urządzanie protestów. ( f*** the system ![]() ![]() - Ciekawe ciuszki i fryzurki. - "Meble" "specjalne". (szkicownik, laboratorium, megafon itp...) - Nowe interakcje nawet ciekawe. - Ogniska. No i minusy: ![]() - Puściutkie akademiki. ![]() - Marne miasteczko akademickie. ![]() - Troszkę błędów jednak, niestety. ![]() - Mało kierunków. ![]() - Mało ciekawe kierunki. - Marne akademiki. ![]() - Simorośle ![]() - Nowe mebelki. No i chyba na tyle... ![]() ![]() ![]() Dodatek warty polecenia. Zwłaszcza że, jak pisałam, jest nawet nieźle dopracowany. Myślę, że zadowoli nawet najwybredniejszych graczy The Sims |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|