|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja nigdy nie lubiłam Alexa. Wiedziałam, że on tylko zgrywa takiego milusia, a na naprawdę to taki ogr
![]() Powinien ją kochać niezależnie od tego, jak wygląda. Prawda? Jeśli tak strasznie chciał, aby się zmieniła itd., to mógł jej to powiedzieć w inny sposób. Niech zostanie z dzieckiem 2 dni w domu, to zobaczy jaka to harówa. Jeśli się okaże, że te spóźnienia są dlatego, bo ma kochankę, to go osobiście pokroję. Niech Mila zostawi tego psychola i wróci do Roba, bo on ją przynajmniej kocha taką jaką jest. Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Alex w roli męża to jedno wielkie ROZCZAROWANIE, ot co.
Okej, fundnął rodzince wycieczkę i myśli, że świeci, no proszę.. Czy ten gościu nie zdaje sobie sprawy z tego, ile czasu i energii poświęca kobieta przy wychowaniu rocznego dziecka i ogarnięciu takiej chałupy? Podczas gdy on siedzi w szpitalu, gdzie mu płacą, Mila robi za opiekunkę, sprzątaczkę, kucharkę, jeśli mają ogród to jeszcze za ogrodniczkę.. I nikt jej nie płaci, przypominam. Bycie gospodynią to nie jest takie hop-siup i Alex powinien to zrozumieć. I te jego teksty, że powinna zadbać o siebie.. No halo, to on kochał ją czy jej wygląd? Powinna schudnąć? Proszę pana, kochanego ciałka nigdy za wiele, ogarnij się chłopie. Jego uczucie wypaliło się szybciej niż się spodziewałam, a tak o nią walczył.. Wygląda na to, że wygrana z Robem przyszła mu za łatwo, skoro nie potrafi docenić to, co ma. Serio, nie spodziewałam się, że dasz im kryzys już w pierwszym odcinku ![]() czekam na więcej
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|