|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Oooo! To będzie ciekawe!
O, widzę, że już w prologu poznajemy "głupią blondynkę".Matka naprawdę nie interesuje się Stellą. To jest smutne ![]() Czekam na next
|
|
|
|
|
#2 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Szkoda tamtej historii, ale i ta mnie wciągnęła
![]() Stella nie ma w życiu łatwo, śmierć ojca, matka-pijaczka, która jeszcze sprowadza sobie "kolegów" do picia i do niewiadomo czego tam jeszcze.. Ale to może być dla niej dodatkową motywacją, żeby dać z siebie wszystko na studiach. Ciekawi mnie ta blondynka. Mimo, iż jej iloraz inteligencji nie jest chyba specjalnie wysoki (choć to może być tylko moje wrażenie i pod pozorem tej niefrasobliwości może się kryć jakiś geniusz to dziewczyna wydaje się mieć dobre serducho Mam nadzieję, że będzie oparciem dla Stelli..czekam na więcej
|
|
|
|
#3 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Cytat:
Wygląda na to, że blondi to typowy plasticzek ![]() Biedna Stella już stała się obiektem plotek w kampusie.. Ale przynajmniej poznała niezłe ciacho Chociaż znając ją to "nie jest tu po to, aby romansować tylko żeby się uczyć" Mam nadzieję, że trochę później wyluzuje..Mike jak przystało na prawdziwego (głodnego) studenta z pasją broni swego terytorium tudzież swojej lodówki ![]() czekam na więcej
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|