![]() |
#361 |
Reputacja: 10
|
![]()
miał ktoś z was może taki problem ?
simka podchodzi mi do stacji alchemicznej, ja każę jej robić eliksir a ona tego nie robi. W lewym górnym rogu pojawia się ikonka interakcji ale za chwilę znika :/ Myślałam że może w ciąży simy nie mogą robić eliksirów ale po porodzie problem jest ten sam. Ktoś coś cokolwiek ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
|
![]()
Ja mam pytanie odnośnie taboru wróżbitki- gdzie moge go znalezc bo chciałam wstawić go do SV.
A żeby nie skakć już po działach to odrazu mam pytanie odnośnie pewnie PR -gdzie znajde to "stoisko",gdzie Simy mogą dawac buziaki na festynach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | ||
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
|
![]() Cytat:
Z pomocą może przyjść też kod buyDebug (wpisuje się go dopiero po testingcheatsenabled true) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli było takie pytanie to przepraszam.
No więc, grałam sobie w SV (wyłączyłam te różne postacie) itd. no i nadeszła pełnia. OK. wkrótce dookoła mojego domku w takim niebieskim jakby portalu zaczęły teleportowac się co jakiś czas zombie. Nie przeszkadzało mi to (latało to w kółko i jęczało). Mniej więcej w środku nocy z pełnią wyszłam z gry i zapisałam. kiedy wróciłam z powrotem był sierp. Nie obchodziło mnie to zbytnio. Gram przez kolejne simowe dni, a te Zombiaki zaczęły mnie wkurzac. Kasuję je testingiem, ale to syzyfowa praca bo one cały czas przychodzą, nawet w dzien. Minął tydzień, a one nadal pojawiają się. To się zrobiło mega wkurzające. Ma ktoś pomysł, co można z tym fantem zrobic?
![]() |
![]() |
#366 |
|
![]()
Tak jest zawsze niestety przy zapisie gry podczas pełni :/
Trzeba zapisywać po lub wgrać moda usuwającego całkowicie zombie z gry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
|
![]()
mam pytanie odnośnie wampirów... jak pozbyć się ich mocy, żeby już nie miały ziemistej skóry fioletowych potrzeb (na stałe) probowałam w tym instytucie naukowym ale tam nie mam opcji żeby wykupić jakiś eliksir..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Lek na wampiryzm kosztuje 3000 simoleonów i powinien być w ośrodku naukowym, jeśli nie ma to powinien zadziałać silny eliksir uzdrowienia stworzony przy stole alchemicznym lub kupiony w sklepie z eliksirami.
![]() |
![]() |
#370 |
|
![]()
no kurczę probowalam już z tym eliksirem uzdrowienia też i nic no dobra bede myslec dalej dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|