![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]() Ja kilka dni temu robiłam pełen reinstal, wraz z czyszczeniem rejestru. Bardzo pomógł mi TEN poradnik o całkowitej deinstalacji gry, zwłaszcza podpunkt "Remove Registry Entries", czyli czyszczenie rejestru. Jest wprawdzie po angielsku, ale dość prosto opisany, nawet ja sobie z nim poradziłam, a angielski znam słabo. Mimo wszystko, trzeba czytać bardzo uważnie. I jedna uwaga: jeśli nigdy nie grzebałeś w rejestrze i ogólnie słabo ogarniasz ten temat, to radzę uważać, a najlepiej w ogóle się za to samemu nie zabierać, bo zabawa w rejestrze może się bardzo źle skończyć dla całego komputera. ************* Ja mam takie małe pytanie - czy istnieje jakiś sposób, żeby na niezamieszkanej parceli, w trybie budowania, włączyć światła w pomieszczeniu? Jakoś nigdy wcześniej się tym nie interesowałam, a mam taką sytuację, że jest mi to potrzebne. Teoretycznie po zakupie lampy i jej ustawieniu ona się zapala, ale nie na stałe... Przed reinstalem spakowałam jedną umeblowaną parcelę, ale po jej ponownej instalacji wszystkie te lampy zgasły ;/ Mam ich tak dużo, że nie chce mi się wszystkich sprzedawać, kupować od nowa i ustawiać z kodami, no bez sensu ;/ Dlatego interesuje mnie, czy da się jakoś te światła zaświecić? Po zmianie na tryb nocny też się nie włączają, a ja chcę porobić zdjęcia, tylko że na tę chwilę to nie ma sensu, bo w pomieszczeniu jest strasznie ciemno... ;/ Ktoś ma może jakąś radę?
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|