![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
DAVINA SUPERSTAR
Odcinek 9 Nagle zobaczyła Rixey i Barrego. Uśmiechnęli sie do niej. - Co sie tak dokładniej stało?- zapytała sennym głose Davina - Po tym jak zemdlałaś, prawdopodobnie Roger uciekł- powiedziała Rixey - Davino co sie tam stało?- zapytał poruszony Barry - Nie moge o tym mówić- powiedziała Davina i poczuła pszeszywający noge ból. Przyszedł doktor i oznajmił że w noge wkręcili jej pręty aby mogła jakoś dojść do zdrowia. Dowiedziała sie również że jej kamerdyner nie żyje. Rixey i Barry poszli nic noe mówiąc. Davina myślała otym jak to sie wszystko działo. Na sale przyszła kolejna pacjentka i zapytała - To ty Davina Nuttel?- była zachwycona - Tak, to ja- westchnęła głęboko - Dasz mi swuj autograf? Jestem Ewelin. - Daj mi spokuj! - Ale jeden? - Nie! DAJ MI SPOKUJ!!!- Davina wzieła wazon z kwiatami i żuciła w nią. Zaraz przyszła pielęgniarka i krzyknęła - To że jesteś gwiazdą nie znaczy że możesz wszystko! - Przepraszam. Ewelin została przeniesiona na inny oddział. Davina zobaczyła napis na szybie prawdopodobnie zapisany krwią, brzmiał on... A- Umrzesz B- Ewelin umrze C- Jeszcze sie zobaczymy |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 57 (0 użytkownik(ów) i 57 gości) | |
|
|