![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Magi C.
CIEMNA GWIAZDA odc.10 -Za 4 miesiące urodzi pani zdrowego chłopca. -Niech pan już wyjdzie. Do widzenia -Do widzenia Zadzwonił telefon. -Słucham -Tu Alinka. Miałaś zadzwonić -Jednak o mnie myślisz. -Posłuchaj Aneto. Wiem, że chcesz to zrobić, żeby zyskać sławę. Popatrz do tego Głosu Rozrywki. "Daniel Wchishley(czyt.Łiszlej) młody talent" -Alinko, to nie tak -A jak??? -To z dobrego serca -Tak???? Wolę być w gazetecie na ostatniej stronie jako"Alina Nowak ratuje życie sławnej gwieździe niż na pierwszej tłustym drukim"Aneta Thomson przygarnia swą siostrę Alinę" -Alinko... Alinka odłożyła słuchawkę. Aneta wzięła gazetę i zobaczyła, rzeczywiście: Lista gwiazd 1. Daniel Wchishley 2. Aneta Thomson 3. Katarzyna Kowalska *** Minął tydzień. Aneta wzbiła się ponownie na pierwsze miejsce listy zostawiając Daniela poza pierwszą SETKĄ. Aneta właśnie rozmawiała ze swym agentem Johnem Redley-em. -Do widzenia -Do widzenia Właśnie zadzwonił telefon. Aneta odebrała. Żeński głos powiedział: A. Cześć Aneto. To ja Alinka. Podjęłam decyzję. Zgadzam się. B. Cześć Aneto. To ja Alinka. I co? przemyślałaś moje słowa? C. Czy jest mój ukochany Tomuś? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|