![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Imprezy. Moje simy dostają zaproszenia dość często, ale kiedy chcę iść na imprezę (tak nie za każdym razem, ale średnio co 2 imprezę) i klikam na ikonkę z balonikami mam szare opcje i informację "xyz znajduje się teraz poza domem" czy jakoś tak.
Jakiś pomysł? Czy to może być wina tego, że nie odbieram smsa od organizatora od razu i od razu nie idę na imprezę?
![]() |
|
![]() |
#162 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@up
Niekoniecznie. Po prostu bardzo często się zdarza, że sim robi imprezę, po czym wychodzi z domu, dlatego nie można później wziąć w niej udziału.
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
Czy ja wiem? Ja zaprosiłam jedną dziewczynę do siebie, rozmawia z moim simem a tutaj nagle wyskakuje mi informacja że ONA zaprasza mnie na imprezę z beczką soku...jakim cudem skoro jest u mnie? Mija kilka godzin i nagle dostaje od niej smsa(ona nic nie pisała bo siedziała u mnie i ją obserwowałam) że szkoda iż mnie nie było na imprezie.
Dziwne to trochę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Czy mając mod Woohooer simka zajdzie na studiach w ciążę?
Ostatnio edytowane przez Searle : 18.05.2014 - 09:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
@Searle - zajdzie w ciąze,ale nie wiem czy urodzi. Moja zaszła ale urodziła w domu.
A ja mam nietypowe pytanie a pisze tu bo nie wiem gdzie :-P Jest jakis mod by usunąc pokrewienstwo między simami? I czy dzięki WooHooer nastolatki mogą uprawiac bb? Jak klikam nastolatkiem na doroslego to opcje bara bara mam nie aktywne i wyswietla mi sie "Jeden sim jest nastolatkiem" |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Cześć.
Jak zorganizować przyjęcie charytatywne? Mój sim jest ważniakiem na 10 poziomie, a wśród imprez ma takie same,ale nie ma przyjęć charytatywnych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Powinno być w `telefon -> zorganizuj przyjęcie`, a potem powinno być do wyboru to charytatywne
![]()
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Sęk w tym,że nie widzę tej opcji.
Jest tylko przyjęcie domowe, urodzine,pogrzeb, beczka z sokiem lub ognisko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
A w woohoowerze trzeba pogrzebać w opcjach bara-bara i ustawić możliwość tych relacji z nastolatkami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
Gdzieś przeczytałam, że każdy sim wyjeżdżając na studia dostaje do wyposażenia książkę do nauki. Czy to prawda? Moja simka takowej nie dostała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|