![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Moje komentarze raczej już nie znaczą tyle co kiedyś (a w dziale z trójką to chyba w ogóle mało kto mnie kojarzy
![]() ![]() Pod względem technicznym szału nie ma. Wkrada Ci się trochę błędów... Do tego jesteś bardzo głodna, bo lubisz zjadać wyrazy ![]() Właśnie jeśli chodzi o samą akcję, to całkiem ciekawie ją prowadzisz i to na plus ![]() ![]() ![]() Właściwie cały czas kibicowałam Robowi, dlatego szkoda mi biedaka... Choć momentami robiłaś jakby z niego takie trochę ciepłe kluchy ![]() ![]() ![]() ![]() Może nie będę się rozpisywać o wszystkich odcinkach, które tu były, bo by wyszło tego za dużo, ale chciałam zwrócić uwagę na jeden fragment, który w pewien sposób mnie zaintrygował ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ostatnich odcinków to Alex szybko przestał być "idealnym" mężusiem ![]() ![]() ![]() No i Alex to kretyn! Taki zakochany a ogląda się za Audrey (jakby jeszcze było za czym ![]() ![]() ![]() Generalnie zastanawiam się, czy Mila trafi jeszcze na Roberta ![]() ![]() ![]() PS. Udało Ci się dobrnąć do końca komentarza ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|