![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wreszcie pokazałaś trochę Mii, a raczej jej brata z boską żoną
![]() Się rodzicom na małe figle zebrało, ale niestety, dzieci wiedzą w którym momencie dopomnieć się o jedzenie :p Wreszcie też jest trochę Noaha, chociaż dla mnie i tak mało. Pokazuj go więcej i częściej! Dobrze, że znalazł sobie dziewczynę, ale ciekawa jestem czy uda im się ten układ o wspólnym wyjeździe i przeprowadzce dziewczyny. No i na koniec nasz czaruś kochany :>. I znowu pani kolorowa. Ta dziewczyna naprawdę nie odpuszcza... I Barney cały czas ma do niej słabość... Taką malutką, ale jednak ma i nie podoba mi się to. Jeszcze w dodatku Gina zadecydowała, że nie będą się na razie spotykać i mam nadzieję, że Barney nie poleci w tym czasie do "kolorowej"... Nie, nie może tak zrobić. W końcu przeszedł przemianę podobno ![]() Mam nadzieję, że się nie złamie w tym czasie i poczeka cierpliwie na decyzję Giny (która zapewne będzie dla niego pomyślna ![]() A tak w ogóle to przyglądam mu się i zmienił się nieco... Odmłodniał :> Chyba przestał stosować hennę na tą swoją bródkę (z tą henną żartowałam oczywiście) :> I dobrze, bo teraz wizualnie prezentuje się jeszcze lepiej ![]() no, czekam na więcej ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 16.04.2013 - 15:57 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|