![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No, Chuck Norris wylądował
![]() Co prawda wczoraj w nocy skończyłam czytać Twoje OJSG, ale dopiero teraz mam czas zabrać się za komentarz. Przygotuj się na falę konstruktywnej krytyki ![]() Jeśli chodzi o stronę techniczną, to na tle innych historyjek wypadasz naprawdę nieźle ![]() - "półtora miesiąca" a nie "półtorej"! Za to np. "półtorej porcji" ![]() - jak można kiwać przecząco głową ![]() Tak poza tym tekst przyjemnie się czyta. Całkiem lekko piszesz i za to plus ![]() ![]() Co do samych historyjek natomiast... Co do historii Alice i Roberta (tak, jego już zdążyłam poznać w pewnym sensie w opowieści Sqiery ![]() ![]() ![]() ![]() Ucieszyło mnie, że jednak dopisałaś dalszy zarys fabuły, co choć w pewnym stopniu zaspokoiło niedosyt. Fajnie, że ta dwójka powróci. Ciekawa jestem, jakie alternatywne losy im szykujesz ![]() Moonlight Falls... Gdzie nowy odcinek ja się pytam?! To po pierwsze ![]() ![]() Tę historię czytało mi się dużo łatwiej. Początek kojarzył mi się co prawda z paroma filmami, ale nie przeszkadzało mi to. Spodobały mi się Twoje opisy ![]() W jednym poście napisałaś, że przepraszasz za brak zdjęcia z Louisem i mrówkami... Nie wiem, czy to przez moje roztargnienie, ale nie kojarzyłam wtedy żadnego fragmentu z mrówkami ![]() Faye jest całkiem ciekawą osóbką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe, czy Louis jeszcze kiedyś wróci ![]() Dodatkowo tworzysz naprawdę ładne simy. Jak na trójkę to duży sukces ![]() ![]() No i duże brawa za zdjęcia ![]() ![]() Jednak co do ostatnich... Coś Ty zrobiła Robertowi?! Jakiś taki niepodobny do siebie... Podsumowując: podobało mi się i czekam na więcej ![]() ![]() Powinnaś się kiedyś pokusić o FS ![]() Mam tylko nadzieję, że napisałam o wszystkim, o czym chciałam... Najwyżej jak mi się coś przypomni, to dopiszę ![]() PS. Mam nadzieję, że przebrnęłaś jakoś przez ten komentarz ![]() E: Zapomniałam! Masz plusa za rugby! Nie wiem co prawda, czy to czasem nie standardowa gra w TS3, ale i tak zapunktowałaś ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 26.04.2013 - 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|