![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Twoje prace przypominają mi trochę simów tej autorki : http://peoplewithoutbrains.blogspot....Sim%20pictures .
Muszę powiedzieć, że jako fanka tworów zamieszczonych w linku powyżej, jestem pod ogromnym wrażeniem. Twoi simowie mają to "coś", niewątpliwie przejawiasz jakiś wysublimowany gust estetyczny, który mimo swojej oryginalności wszystkim się podoba. ![]() Czy masz jakąś stronę, gdzie zamieszczasz swoich simów? Bo strasznie łaknę więcej Lokiego, jako ogromna jego fanka ![]() Pozdrawiam, świetne prace, 10/10. Edit: jaki masz nick na tumblr? Będę obserwować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Jestem twoją cicha wielbicielka, przeglądam twoje simy caly czas, ale jeszcze nie skomentowałam, nie jestem az tak w nich zakochana jak Malin i nie potrafie tak dac extra komentarza, ona zawsze wymiata, wiec tylko powiem ze mi sie podobaja.
![]() Tworzysz jak dla mnie ekstremalne simy, ich uroda jest kontrowersyjna, ale mają swoj urok. Nie powiem, ze sa piekne, sa dla mnie nowe i dajace do myslenia, w stosunku do tych wszystkich innych, lukrowych i wymuskanych. Pomyslalam, ze tylko ty bedziesz wstanie stworzyc jednego goscia, ktorym jestem zachwycona od jakiegos czasu. Chodzi mi o aktora Benedict'a Cumberbatch'a byc moze kojarzysz go z roli Sherlocka. Wstawiam jego zdjecie. [Imgur](http://i.imgur.com/uFhg5Ei.jpg) Przepraszam, jezeli cie urazilam. Jezeli mozesz i bedziesz chciala to odpowiedz ![]()
![]() |
#64 |
|
![]()
Dzięki wielkie za wszystkie komentarze.
![]() vatri, mam do takich cech ogromną słabość... ![]() Dzięki, Laselight. Nie toleruję słabych skinów i niestety mam przez to problemy... ![]() Co do Olgi, też nie wiem, dlaczego się jej boją. Dzięki, rudzielec. Miło mi, że demony Ci się podobają. Co do tego mało trójkowego wyglądu - mam przeogromny sentyment do dwójczyny i ostatnio zauważyłam u siebie skłonności do "udwójkowiania" (lol) simów, domów, wszystkiego. Dwójka miała ten specyficzny klimat, kolory, humor, których niestety brak trójce. Ale stanowczo wolę tróję - grafika, grafika, grafika. No i możliwości, głównie chodzi mi o tworzenie simów i recolorowanie na bieżąco. anizali, noir, dzięki, bardzo mi miło. ![]() Soullea, muszę powiedzieć, że mnie zaskoczyłaś, pozytywnie, oczywiście. Nigdy nie pomyślałam, że ktoś mnie kiedyś porówna do Rosy (której fanką jestem od założenia simblra, kiedy to zobaczyłam jej i innych prace). Naprawdę nie wiesz, jak mi miło. ![]() Mój nick na tumblru to requiem-for-a-sim. Dzięki. ![]() Skiny i suwaki postaram się wysłać Ci jak tylko będę na komputerze. mile18, dzięki wielkie. ![]() Co do Benedicta - UWIELBIAM GO. Jeden z moich ulubionych aktorów. Jest niesamowity, ma nieziemską urodę. Z tego, co wiem, to było już kilku Benedictów, np. od modern-lover (np. na tumblru), ale może ja też spróbuję? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Znowu strasznie tu cicho...
Na szczęście mój Wen do mnie powrócił, przynajmniej na razie. Robin - aktualnie jedna z moich trzech ulubionych simów. Pozostała dwójka później. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I bonusik (bo ładnie się uśmiechnęła. ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
OMG. Mickey jest jak żywy. Skąd ty bierzesz te skiny? Ja ich szukam i znaleźć nie moge. Wyglądają tak realistycznie. I te usta...Mmmmmm. Cudo,poprostu cudo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo mi się podobają twoje simy! Są piękne, ostatnia postać kojarzy mi się z horrorem Lśnienie, nie wiem czemu. Każda postać jest 'dziwna' oraz 'straszna'. Jednak jak najbardziej w pozytywnym sensie tego słowa! Bardzo podobają mi się oczy i usta. Zawsze. Są tak piękne, że ojezuzarazbdmiałorgazm. Mogłabyś zapodać moda z tych ust lub oczu ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Zgadzam się z Marl - Mickey jest jak żywy.
Pomimo swej nietypowej oryginalności, podobają mi się Twoi simowie/simki. ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Robisz ciekawe postacie, wyróżniasz się w tym temacie bardzo pozytywnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |