![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dobrze, B.
CIEMNA GWIAZDA odc.12 ...kategorycznie odmówiła. -Alinko, nie wygłupiaj się. -Wcale się nie wygłupiam!!!!!! Nigdy u ciebie nie zamieszkam, Aneto!!!-powiedziała Alinka i odłożyła słuchawkę. *** Następnego dnia w dzielnicy showbiznesu. Aneta wychodzi ze swojej limuzyny. Wszyscy się na nią patrzą. Myśleli, że przyjdzie dopiero za pół roku. -Aneta?-odważyła się wkońcu zapytać Kasia -Tak, to ja. A co? -Nie, nic. *** -Aneto, świetnie Ci wyszła ta ostatnia scena. -Przecież każda scena mi wychodzi świetnie. -Nie przesadzajmy, nie każda. -Jak to nie kazda? W tej chwili reżyser Mark zaczął tłumaczyć Anecie, lecz jej uwagę odwróciła rozmowa telefoniczna Amy Dooble, początkującej modelce, której kariera nie zapowiadała słowy. -Tak, Tomku-powiedziała Amy Chwila przerwy. -Oczywiście, spotkamy się w parku. Żegnaj. Aneta miała najgorsze przeczucia. Ponieważ to było rozmowa z automatu, Aneta dała repleay, czyli oddzwoń. -Tomek Thomson, słucham. -Eeee... Cześć. -Kto mówi? -Jak to kto? Tomku... -Kto? -To ja. - ![]() -Aneta. -Ach to ty. Czego chcesz? -Sprawdzić czy jesteś w domu. Aneta odłożyła słuchawkę. Rozpłakała się. Od niedawna podejrzewała męża o romanse, lecz podejrzewała go tylko o lekkie. Lecz to... Jeszcze to "czego chcesz" tak okropnie brzmiało. Po ostatnich dniach Aneta coraz gorzej się czuła. Filmy wychodziły kiepsko. Pewnego dnia, w czasie kręcenia filmu Aneta poszła po szklankę zimnej wody wypiła ją. Czoło Anety rozpalał zar. Powiedziała"czuję się źle i zemdlała". Nagle: A. Kasia, która była niedaleko zadzwoniła po karetkę B. Kasia, która była niedaleko pobiegła do lekarza C. Mark(reżyser) krzyknął: Biegnijcie po lekarza!!!! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 51 (0 użytkownik(ów) i 51 gości) | |
|
|