|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ahm
![]() Donku, póki co pooglądałam ten pięciominutowy prolog i niestety, muszę stwierdzić to co zwykle, że znowu wyszło genialnie ![]() No i do czego ja mam się przyczepić? xD Może jedynie do tego, że podzieliłeś te filmiki i mam dylemat w który wejść najpierw ![]() Jak pooglądam resztę to napiszę Ci coś więcej, póki co jest bomba i bardzo ciekawi mnie jak poradziłeś sobie ze scenami, choć znając Ciebie, pewnie wyszło zajedwabiście ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow! Wow! Jestem w szoku!
Ty Geniuszu! Jak ty to wszystko zrobiłeś!? Pierwszy raz jak obejrzałam, to nie mogłam przejść przez pierwsze drzwi, teraz jest już poprawione i chyba obejrzałam całość. Jak ci się udało to wszystko zmontować? Człowieku nie masz sobie równych, nigdy nie widziałam czegoś tak niezwykłego. Płynne przejścia i wciągająca akcja. Bardzo fajne teksty, nawet się śmiałam i mówiłam do niej na głos co ma zrobić. ![]() Byłam przerażona szczególnie ostatnią sceną i myślałam, że to ta jej przyjaciółka tak się zmieniła i musiała ją zabić. Jeżeli to tylko prolog, to czego się można spodziewać w przyszłości? Szok! Muzyka przerażająca, nawet bym się nie odważyła tego słuchać na słuchawkach. Gen-Geniuszu masz niepokojącą duszę, już się ciebie boję. ![]() Czekam oczywiście na kolejny, chociaż się boję, to coś mnie przyciąga. ![]()
![]() |
#3 | |
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() ![]() No to wyobraz sobie, ze ja tych kawalkow sluchalem wlasnie w nocy na sluchawkach, bo wlasnie wtedy zazwyczaj skrobalem przy tym filmie ![]() Ja myslalem, ze to jest wiadome od dawien dawna ![]() ![]() Dzieki wszystkim za komentarze. Nie sadzilem, ze bedzie ich az tyle ![]() Co do kolejnego odcinka: wstepie ustalilem, ze pojawi sie on gdzies w polowie wakacji. Oczywiscie, to jest tylko taka orientacyjna data i nie daje gwarancji, ze pojawi sie on w tym terminie
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|