|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://i.imgur.com/dsoglTE.jpg
http://37.media.tumblr.com/48248da1a...xelo1_1280.jpg http://37.media.tumblr.com/c6bf457ee...o1_r1_1280.png http://37.media.tumblr.com/3acb87ff7...o2_r1_1280.jpg basenow nie bedzie, a domy na palach beda? :o
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 29.05.2014 - 19:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
octavessens, przecież to było do przewidzenia, że podstawka będzie mocno okrojona... Nie pamiętam jednak, by kiedykolwiek w podstawce nie było basenów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Pytanie czy kwestia basenów jest sprawą potwierdzoną? Bo może ich jeszcze nie dodali po prostu? No ale watpię w to.. Zanim by dali do obiegu film z trybu budowania to by pewnie zrobili baseny. No nic.. Co do piwnic - jestem pewna, że będą.
EDIT: Dałam nowy news. Co o tym sądzicie? Według mnie jest to dosyć ciekawe, aczkolwiek ja nie zamierzam tego kupić. ![]() Ostatnio edytowane przez kavoweciastko : 30.05.2014 - 06:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
W menu budowania (nie będę wrzucać zdjęcia, jest ich wystarczająco w tym temacie) jest tajemnicza ikonka w prawym dolnym rogu wyboru działu. Najbardziej mi przypomina piwnice, ale kto wie
![]() Co do basenów, w wyborze działów nie zauważyłam nic co przypomina wodę, a przy budynku "idealnym na wesela" jest wstawione oczko wodne, skądś musiało się wziąć, może baseny będą w tym samym miejscu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
kavoweciastko, myślę, że wraz z każdym pokoleniem po prostu gra odsłaniałaby nowe elementy: nowsze modele samochodów, tablety, ubrania, które przy grze powiedzmy: dwoma pierwszymi pokoleniami byłyby niedostępne. Otoczenie Simów też zmieniałoby się bardzo stopniowo i zależnie od wyborów gracza. Byłabym za tym, żeby tę opcję można również wyłączyć podobnie jak wyłączało się postęp historii w trójce i wtedy od początku miałoby się dostęp do wszystkich elementów: nowych samochodów, ciuchów, telefonów komórkowych itp. Skoro trójka wprowadziła postęp historii, to czemu by nie pójść dalej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Naprawdę się boję o te baseny...
Cytat:
Matko, to się w głowie nie mieści, za co można jeszcze zgarnąć kasę ![]() Baseny to dla mnie NIEODZOWNY element gry w simsy, dlatego to tak przeżywam. Ostatnio edytowane przez Liv : 30.05.2014 - 17:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
OMG braku basenów też nie przeżyję! Naprawdę...
![]() |
#8 |
Reputacja: 23
|
![]()
nie no pls, baseny muszą być ;p
ogólnie to czwórka podoba mi się jeszcze bardziej niz na początku, wszystko jest piękne. a te domy i otoczenie to marzenie. ^ nie wiem na co jeszcze mogłabym narzekać. chyba tylko na tekstury włosów, inne rzeczy mi nie przeszkadzają. ![]() chociaż jeśli będzie duży wybór hairsów to tekstury tez nie beda tak wadzic. i tak nie lubie zbyt realistycznych tekstur, bo to brzydko wygląda :< Ostatnio edytowane przez La Tortura : 30.05.2014 - 14:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja jakoś przeżyję. Owszem, może i nie wyobrażam sobie budowania rezydencji dla bogatych simów bez basenu, ale jeśli wynagrodzą to jakimś basenem w mieście to ok.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 39
|
![]()
Hmm, ja zazwyczaj nie buduję basenów, no chyba, że w kurortach, ale zgadzam się w tym, że powinny być w podstawie, bo zawsze one w podstawie były.
A wygląd domów też mnie nie przekonuje. Ogólnie grafika TS4 kojarzy mi się z filmami pixara. Poza tym wokół tych domów jest dziwna poświata. A dziwnej poświacie mówię stanowcze nie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|