|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Co do fryzur i brwi, to nie ma co jeszcze przesądzać, przecież mogą się zmienić, zaś to zdjęcie z poprzedniej strony to na 100% fake. Podobno grę robi Maxis, więc może nie należy tracić nadziei, że czwórka będzie bardziej udana od poprzedniczki :>
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() jak dla mnie, póki co, nie wyszło jeszcze nic, co by przebiło dwójkę, nie wyobrażam sobie grania plastelinowymi ludzikami, z którymi niewiele można zrobić... dwójka to KLASYK, jeśli czwórka będzie mieć simy w stylu dwójki, to się zastanowię w przyszłości nad jej kupnem, ale jeśli dalej będą wyglądać jak żywa plastelina, to żadna siła nie zmusi mnie do kupienia tej gry, nawet otwarty świat, który zaoferowano w trójce
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Ujmę to tak, oryginalna skórka do Simsów z trójki rzeczywiście wygląda okropnie. Ale istnieje masa nieoficjalnych skórek do TS3, i one już nie są "plastelinowe". Wszystko zależy od tego, na ile zależy Ci na graniu w trójkę, bo jakość oficjalnych skórek to żaden powód, by nie grać w TS3
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
na dzisiejszym czacie z producentami pokazano szkic koncepcyjny simki z TS4,a sama gra zostanie zaprezentowana podczas konferencji prasowej 20.08.2013 w Köln
Albert Truong zajmuje się rysowaniem szkiców koncepcyjnych i podobno simy maja wyglądać bardziej realistycznie niż w jakiejkolwiek odsłonie gry do tej pory zrodlo http://www.simtimes.de/die-sims-4-si...ichnung-13706/ |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|