|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Co ta simka w tle ma na głowie?
wygląda jak garnek
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 14
|
lol, ten koleś robi zeza
![]() nie chce mi się oglądać na żywo, dlatego tak jak Libby liczę na YT
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Oglądam
Filmik się ścina, a tłumaczka mnie denerwuje, ale liczę, że zaraz zobaczę coś ekstra z Simsów. No tak, to już koniec prezentacji czwórki; filmik nie trwał nawet pięciu minut. Pokazali Sima, który wpadł złość, bo jego sąsiadce-staruszce nie spodobały się wyrecytowane przez niego wiersze. Tak się przez to nakręcił, że ćwiczył na siłce jeszcze następnego dnia, by wyładować złość. Została również pokazana animacja oświadczyn i ogólnie było o tym, że teraz Simy są bardziej inteligentne, a my możemy tworzyć z nimi dziwniejsze historie. Można było zobaczyć Mrocznego Kosiarza, który przyszedł po Sima zmarłego ze śmiechu. Cóż... Ja aż takich udziwnionych historii w grze nie potrzebuję, ale przynajmniej zobaczyliśmy cokolwiek z trybu życia. Były też migawki z kreatora Simów i w wyborze cech pokazane zostały te, które już znamy: ambitny, żarłok... Ogólnie liczyłam, że będzie o wiele więcej newsów na tym całym E3, ale przynajmniej jak wół napisana była data premiery: 2 września. Ucieszyłabym się gdyby faktycznie gra wtedy wyszła bo to już niedługo. Ale mi zalew newsów, już ci twórcy by się wstydzili tak mówić; twierdzili, że fani mają powód by wyczekiwać E3, a wyszło coś zupełnie przeciwnego, eh.
Ostatnio edytowane przez Piwusia : 09.06.2014 - 21:35 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
no dawać simsy nie jakieś skrzypce Jezu
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
eris - http://www.ea.com/e3 lepiej oglądać w oryginale moim zdaniem.
![]() Mam włączone w tle i czekam na jakiś znak. Dragon Age widzę, że zapowiada się nieziemsko. A ogólnie co do E3 to podobnie miłym zaskoczeniem były oba Tomb Raidery, a Wiedźmin to już w ogóle cud, miód i orzeszki.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Pozdrowienia z live streama
Ja i Kerbi (pozdrawiam! ) oglądamy w wersji ang., mówią BARDZO wyraźnie, także zachęcam Na razie nic o simsach. Przycina w uj... SIMSY! Ostatnio edytowane przez Liv : 09.06.2014 - 21:17 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Już jest.. W końcu
![]() Póki co nic nowego..
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Sim zmarł od śmiechu!!!
![]() A basenów dalej brak... W ogóle, poza w/w i kilku zdań o emocjach to nic nowego nie ma. Ostatnio edytowane przez Caesum : 09.06.2014 - 21:23 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 179 (0 użytkownik(ów) i 179 gości) | |
|
|