Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2014, 21:07   #1
αγάπη

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
adamo030, na głównym forum napisałam poradnik o wydajności gry. To nie jest miejsce na gadanie o problemach z trójką, ale zapewne masz coś nie tak. Ja stosuję się to wszelkich możliwych rad z neta i jest zadowalająco. Trójka się tnie i ciąć się będzie, ale i tak w mojej opinii jest najlepsza. Tu masz linka:

http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/685444.page
To jest właśnie takie typowe "gry nie kupie, nie grałam w nią jeszcze, ale już wiem że TS3 jest lepsze i nie zamienię jej na nic innego, ale za to siedzieć w temacie i narzekać na wszytko będę" Oczywiście że masz do tego prawo, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak denerwujące to jest Jak wiem że 4 nie kupie, to nie siedzę i nie lamentuję że to i to i tamto mi się nie podoba, tylko idę grać w 3.

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2014, 21:23   #2
CzekoladowaZłośnica

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał αγάπη Zobacz post
To jest właśnie takie typowe "gry nie kupie, nie grałam w nią jeszcze, ale już wiem że TS3 jest lepsze i nie zamienię jej na nic innego, ale za to siedzieć w temacie i narzekać na wszytko będę" Oczywiście że masz do tego prawo, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak denerwujące to jest Jak wiem że 4 nie kupie, to nie siedzę i nie lamentuję że to i to i tamto mi się nie podoba, tylko idę grać w 3.
Aż bym sobie z chęcią klikła "LUBIĘ TO"
CzekoladowaZłośnica jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2014, 21:27   #3
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Irbis, ktoś tu musi wziąć na wstrzymanie. Ja nikogo nie atakowałam, dopóki nie zostałam zaatakowana przez tych, którzy uważają inaczej niż ja. Wyrażam opinie o niusach jak mam do tego prawo, a jeśli ktoś się tym czuje urażony to on ma problem, a nie ja. Nikogo nie atakuję, o nikim nie mówię źle "po imieniu", natomiast parę osób się o mnie źle publicznie wyraża i im według Ciebie wolno? Kto chce kupić czwórkę to kupi, kto nie chce nie kupi, proste. Grafika minimalnie się zmienia, ale te zmiany nie są zadowalające w moim odczuciu i mam prawo o tym napisać. Z nikim się nie chcę kłócić o głupią grę, bo to jest zwykła dziecinada.
Zaskakująca odpowiedź, biorąc pod uwagę to co Ja napisałam. Mocna nadinterpretacja.
Te niby "ataki" na Ciebie to nic innego jak wyrażanie opinii i stwierdzenie faktów, nie zauważyłam też, żeby ktoś się o Tobie źle wyrażał, więc rzeczywiście, ktoś tu musi wziąć na wstrzymanie.
To nie jest kłótnia, tylko dyskusja, od tego jest to forum, żeby dyskutować.
-----------------------------------------

Czy widzieliście już to zdjęcie? (znalazłam na DotSim):
http://sims.arhn.eu/2014/06/nowe-zdjecie-z-czworki-2/
stare 16.06.2014, 23:18   #4
unnormaly

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Czy widzieliście już to zdjęcie? (znalazłam na DotSim):
http://sims.arhn.eu/2014/06/nowe-zdjecie-z-czworki-2/
Ten na górze po prawej wygląda jak Dean z Supernatural!

Grałabym
unnormaly jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2014, 21:27   #5
anie_1981

Może się powtarzam, ale to, że nie kupię czwórki nie znaczy, że mnie nie interesuje. W końcu to Simsy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2014, 21:41   #6
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Słuchajcie, moi drodzy. Ten wątek dotyczy dyskusji na temat newsów do TS4.. Koniec z tekstami typu: "Matko, ile razy mogę czytać, co piszesz" i tym podobne. Każdy ma prawo się tutaj wypowiedzieć, a jeśli nie chcecie czytać czyichś komentarzy, możecie je pomijać.
Proszę mi tu nie odbiegać od tematu.
stare 16.06.2014, 23:32   #7
anie_1981

A ta laska u góry po lewo to nie czasem ta co miała wywiad z twórcą którymś? Nie pamiętam z kim ona tam gadała, chyba z tym łysym, co zawsze zapomnę jak się nazywa.
stare 17.06.2014, 11:05   #8
simka334player

Hm...
W kwestii tego otwartego otoczenia... dzieki ani za info.
grałam kiedyś w taką starą grę Torment sie nazywała. cały świat był jednym miastem i poruszanie sie miedzy dzielnicami wymagało ładowania.
I tak będzie w TS4 z tego co mówił simgurugraham. Willow creek to miasto świat z dzielnicami. Bardzo podobno różnymi od siebie z wyrażną tożsamością i żeby przejść z jednej dzielnicy do drugiej trzeba poczekać na ładowanie. w każdej dzielnicy ma być podobno po 5 działek ( rozumiem że są to parcele mieszkalne?) , mają być jeszcze public places w każdej dzielnicy . czy one wchodzą w ilość 5 działek, SSG nie sprecyzował. ma tam być dużo różnych objektów dla simów i np simy mieszkające obok parku będą myślały żęby skorzystać z tych urządzeń. spontanicznie i autonomicznie. Te publiczne parcele to chyba właśnie parki etc jak w trójce(?)
Można podobno posłać simów z rodziny którą się kontroluje w danym momencie do różnych dzielnic zadając im jakieś proste rzeczy do zrobienia. W każdym momencie podobno można sie przełączać z sima na sima. Podobno również z rodziny na rodzinę a nawet z miasta świata na miasto świat jeśli takie wprowadzą.
Ma byc coś podobnego do edit town z trójki ale ma być podobno o wiele prostsze.
Mamy też kontrolę nad starzeniem się. czy tylko nasza rodzina czy cała dzielnica czy cały świat.
Co do króliczych nor nie ma ich być..... Sim idzie do pracy i znika poza krawędzią świata a potem wieczorem wraca... (jak w dwójce?)
Ma być jakaś niespodzianka w sprawie króliczych nor.
Wg mnie wiele rzeczy jeszcze sie zmienia, na pewno jeszcze nad wieloma rzeczami pracują.
Poza tym , jak juz pisałam, SSG mówił że w tej Galerii będzie można prezentować swoje dzieła a nawet tzw dodatki z neta czyli custom content.
czyli opcji zmiany stylu powinno być dużo. Znając kreatywność fanów....
stare 17.06.2014, 11:20   #9
anie_1981

Za wiele nie pokazali, a ja to lubię szczególiki, jak np. czy można będzie wstawiać puste działki w mieście, jak w trójce, czy też będzie po 5 działek na dzielnicę, w różnej powiedzmy wielkości i musisz sobie wybrać którąś. A w ogóle to nie wiem skąd ten limit 5 działek na dzielnicę, jakoś mi umknęło... Jeżeli działka sama sobie równa teren przy wstawianiu, to nie byłoby źle, w trójce to się nieraz trzeba namęczyć, bo działka nie chce się wstawić.

A ta laska ze zdjęcia, o której pisałam w poprzednim poście to nie ta od wywiadu, tylko ona chyba jest z EA, ona tak mówiła "rozemocjonowanie". Typ Abi z Z NCIS.
stare 17.06.2014, 15:40   #10
octavessens

Niewiem jak wy, ale ja zrozumiałem, że w każdej dzielnicy, będzie około 5 różnych parcel, ale PUBLICZNYCH typu muzea, parki itd, a prócz tego domy i parcele mieszkalne Gra wymagała podzielenia na dzielnice ze względu na rozmiar WC.
Z tego co widzę, to na zdjęciu są sami simguru, bo ja rozpoznaję z 6

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania