|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
A mnie się marzyło płynne starzenie
![]() Bardzo mi się to wszystko nie podoba. Jeśli chodzi o kupno, to nie podjąłem jeszcze decyzji. Muszę najpierw dowiedzieć się, jak naprawdę to będzie wyglądać. Nastolatkowie powinni być niższi :/ Najwidoczniej aż tak im się nie chciało robić większej ilości animacji, że zrównali wszystkich wzrostem. Może jeszcze dzieci niech zrobią takie same. Po co się rozdrabniać. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
![]() Pisanie na fp polskiego EA nie ma sensu. Oni nie mają żadnego wpływu na to co robi centrala. Wiem, bo też pracuję w oddziale dużej firmy. Przychodzą tylko mailowe zarządzenia, że w tym tygodniu dzieje sie to i to albo procedura jest taka a taka. Nikt nie pyta się co my o tym sadzimy czy co o tym sądzą klienci. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Na forum TS (http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/598.page) jest kilka tematów z petycjami o przywrócenie małych dzieci, basenów, również proponujące opóźnienie gry aby te elementy zostały uwzględnione w podstawie. Raczej to nic nie da, ale to nie jest tak, że to ludziom wisi i powiewa. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Odnośnie płynnego przechodzenia z jednej grupy wiekowej do drugiej, to gdzieś czytałam, że tego nie będzie. A w ogóle jakie grupy wiekowe pojawią się w czwórce, bo chyba nie do końca rozumiem? Ta ikonka małego Sima trzymającego baloniki to ikonka dziecka w wieku szkolnym, tak? Dalej jest ikonka młodszego nastolatka, potem starszego - takiego który kończy szkołę średnią, potem dorosły i senior? No i poza CAS-em jest jeszcze niemowlę.
Ostatnio edytowane przez Piwusia : 26.06.2014 - 19:38 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ha, ha! To gdzie młodszy nastolatek, skoro od razu po etapie dziecka jest starszy nastolatek? Dziwne, dziwne. Dzięki za wyjaśnienie, bo z tym EA to niczego nie można być już pewnym.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
![]() Można to interpretować tak: a) Maxis miał za mało czasu, więc aby zdążyć z premierą wzrost nastolatków jest taki sam, jak dorosłych, dzięki czemu animacje są takie same oraz ciuchy sa takie same. Nie trzeba nic modelować, bo wszystko od razu pasuje. b) w planach jest dodatek, gdzie pojawi się dodatkowa grupa wiekowa, z nowymi animacjami, ciuchami, zachowaniami. W tym momencie nastolatkowie nie są w żaden sposób wyjątkowi. W trailerach udostępnianych do tej pory widzieliśmy masę simów, wychodzi na to, że część z nich to nastolatkowie. Tylko jak ich odróżnić? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Wiecie co? Ja już nawet się nie cieszę na duży wybór ubrań i fryzur w podstawie, bo może ten duży wybór wynika z tego, że już żadne inne ciuchy i akcesoria nie pojawią się w dodatkach. Twórcy tak okrajają, że niewiele rzeczy mnie zaskoczy. :p Oby rozgrywka była tak dobra jak CAS, to wtedy wyciszę się ze swoją krytyką, ale że nie pokazują nam zbyt wiele z gry poza trybem tworzenia Sima, to może jest on jedyną atrakcją.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Mój zapał do czwórki gaśnie z każdym Waszym postem. Smuci mnie, że na tak uparagnione rzeczy trzeba będzie czekać latami, aż łaskawie wydadzą jakiś ciekawy dodatek, którego do tej pory w trójce nie było.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|