|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Tyle, że napływ nowych rodzin to właśnie postęp historii... tak samo praca i szkoła sąsiadów i całe ich "samodzielne życie". Bez Postępu Historii, ta gra jest martwa. Wiem, bo u mnie w TS3 jest problem z postępem historii, nie rodzą się dzieci więc miasto mi wymarło, mam może z 5 rodzin, singli. Miasto jest jałowe i puste. Bez postępu historii, starzenie się i umieranie sąsiadów nie ma najmniejszego sensu! No bez przesady, żebym skakała po rodzinach codziennie, i bawiła się w bociana... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Widać ta nowoczesna grafika, tekstury HD i ogromny świat zajęły cały dostępny obszar na płytce. Na szczęście pewnie jeszcze przed premierą zostaną zapowiedziane dodatki, które to wszystko przywrócą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
EA zamiast mózgów to mają w głowach chomiki zapierda**jące w kołowrotku, które nakręcają tą całą ich głupotę i bezmyślność -,-
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co takiego? W to to akurat wierzyć nie chcę xDDD W takim razie co ta gra do zaoferowania? Chyba coś im się na DOTsim pomieszało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 39
|
![]()
Wiesz, ja wcale nie będę zdziwiona jak tak będzie. W końcu dowiedzieliśmy się co oznacza "powrót do korzeni". Oznacz to tyle co "cofanie się w rozwoju".
![]() |
#6 |
|
![]()
Zostało potwierdzone, że w Ts4 będą karty szansy w pracy (coś jak w TS2).
https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...01059331194881 Nie będzie natomiast sklepów spożywczych. https://twitter.com/SimGuruSarah/sta...00494207438850 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 26
|
![]() Cytat:
![]() Trochę się zastanawiam, czy EA nie postępuje obecnie z Maxisem tak, jak swego czasu JoWood z PiranhaBytes - popędza, by jak najszybciej sprzedać produkt, nieważne, czy jest dopracowany, czy nie. Ale aby mi ktoś nie zarzucał offtopu - coraz mniej mi się podobają te newsy; coś mi się widzi, że gry nie kupię. Już moja reakcja na wiadomość, że ma nie być małych dzieci (nie wspominając o basenach) była: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Laseczka - też bym chciała, żeby to była nieprawda....
![]()
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: i pomyśleć, że ja tak gram xD
No ale też w Nieznanowie właściwie nie ma miastowych ![]() Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Ja z każdą "złą" informacją zaczynam coraz bardziej doceniać to, co już mam w TS2 ![]() No ale serio... W czym TS4 ma być lepsza od wcześniejszych odsłon? CASem? Emocje mam w TS2 a "czwórkowego" trybu budowania nie można nazwać rozbudowanym, bo brakuje tak podstawowych i oczywistych opcji jak baseny i piwnice, a w odniesieniu do TS3 dodatkowo samochodów (garaże/podjazdy) i CASTa. Wymarzone tworzenie domu to dla mnie wszystko to, co zabrali (szczególnie CAST) i rzeczy, których nigdy nie było, np. ściany o różnej szerokości, kilka wysokości podłóg (niekoniecznie fundamentów) w jednym domu, regulacja oświetlenia, bramy wjazdowe, podwieszana skrzynka na listy... W TS3 postęp historii - gdyby nie był zrypany - też byłby fajną opcją, ale twórcy oczywiście postanowili go wywalić zamiast dopracować. "Otwarty" świat jak dla mnie też mógł zostać. Inne opcje, które SimGuru tak zachwalają, w większości mam w mojej zawalonej do granic możliwości modyfikacjami TS2, a jeśli czegoś nie mam jak np. strychów - z pomocą kodów mogę to zdobyć ![]() Może w jakimś dodatku pojawi się coś, czym będę naprawdę zachwycona... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|