|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niemozliwe, żeby nie chodziła wam gra dobrze na sprzęcie sprzed 2 lat, mój komputer ma 2,5 lata i moge grac w każda grę na max detalach i nic mi nie tnie ;/ No chyba, że części macie o wiele wiele starsze lub słabsze :/
Mój sprzęt to: karta graficzna: nvidia geforce gtx 550ti procek : intel core i5 2500 cpu 3,3gh x4 dysk SSD 128 gb |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
Czemu niemożliwe? To, że komputer nie jest stary nie oznacza, że jest dobry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Męczy mnie już to krytykowanie krytyków i szukanie plusów tam gdzie ich nie ma. Maxis robiło grę na szybko, ma masę bugów, wiele elementów zostało wyciętych ale ludzie i tak ją kupią. "Oh, EA usunęło pół zawartości ale i tak grę kupię bo jest super i moje 200zł było tego warte, gra na pewno ma jakieś plusy" to nic że plusów nie ma a te całe emocje to zwykły pic na wodę. EA zmusza producentów do wydania gry przed deadlinem, przez co pojawiają się błędy i niedoskonałości które WIDAĆ. Najlepsze jest to że wszyscy obwiniają Maxis które kontraktami ma związane ręce, jednocześnie wspierając ciemiężyciela EA. Myślicie że kupując grę wspieracie producentów? ![]() Ostatnio edytowane przez boisz_sie_aes : 03.09.2014 - 14:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Otóż to, że krytyka krytyką, ale czasem to wszystko jest przesadzone i ludzie ich wymysły oraz negatywne nastawienie. Nie ma nic do krytyki, ale nie lubię ludzi, którzy od razu twierdzą, że producenci zrobili gówno.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
2) Ale takie są fakty. Producenci zrobili ![]() Oglądałam sobie gameplay'e na youtubie i każdy z nich wyłączałam po kilku minutach. Ta gra po prostu zieje nudą. Poza tym mogłabym przyzwyczaić się do jaskrawości grafiki, ale te gumowate/plastikowe tekstury mnie dobijają. Tak w ogóle przejrzałam listę procesorów graficznych i moja NVIDIA jest na liście kart, które udźwigną grę na wysokich detalach (chyba jestem jedną z niewielu na tym forum), ale mojego lapka kupowałam niecały rok temu. No i nie mam zamiaru nabywać TS4. Może jak kiedyś znajdę ją za 30zł na allegro, to zamówię... A może nie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ale wymagania, LoL
![]() Twórcy odpalają grę na najwyższych,a już tam grafika jest słaba,to co dopiero na najniższych .Co oni za wymagania podali?Ta gra powinna wymagać jakiejś karty graficznej ze starszej serii nvidii 8xxx i 9xxx,by odpalić na minimalnych,a na tych seriach to gra ma podobno nie odpalić.Haha,koleżanka ma kupić Ts4 a ona ma albo 9800 gt albo 9600gt .Czyli co,gra u niej nie odpali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
@Kosia Spróbuj wpisać kod testingcheats true a następnie cas.fulleditmode i sprawdź czy się nie da zmienić nazwiska simki w CAS. --------------------------------- Obejrzałam filmy z rozgrywki. Nadal bardzo podoba mi się CAS i budowanie w TS4 i uważam te elementy za duży plus. Nie zmieniłam jednak zdania co do reszty. Wieje nudą, uproszczeniami, brakami... Teleportujesz się do klubu - nie ma barmana, pojawiasz się znikąd pod domem sąsiada - wystarczy, że zapukasz i wchodzisz jak do siebie. Gdziekolwiek chcesz pójść - ekran ładowania. Litości, mamy 2014 rok, chociaż mogli zrobić otwarte dzielnice. Do tego jeszcze złamali obietnicę, że w finalnej wersji gry nie będzie teleportacji.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
nVidia GeForce GTX 650 która lepsza, bo tego radeona nie ma ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
A GTX jest zwykły czy Ti? Jak zwykły to Radeon lepszy.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To ze wasze komputery nie maja po 10 lat a po 2 nie znaczy ze macie super komputer
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|