|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
no właśnie, ja też jestem Mroczny i chciałbym mieć czarny pokój, a jednocześnie jestem Skromny, także żadnych wygód, rylko najprotsze i najtańsze wyposażenie. Mam nadzieję, że to nie sprawi, iż mojemu Mrocznemu i Skromnemu Simowi odechce się żyć
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Twórcy twierdzą że będzie to zależało od charakteru sima.
Jeśli sim zobaczy na obrazie tragicznego klauna zacznie płakać, jeśli będzie widział na obrazie słońce i dom będzie szczęśliwy. Jeśli jest szczęśliwy namaluje dom, słońce, łąkę, a jeśli jest smutny namaluje coś smutnego. Mi się to bardzo podoba w końcu simowie będą reagować na otaczający ich świat... Samochody na pewno będą, jak ten chłopak płacze w gamepla'u w tle przejeżdża szybko samochód. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
nie, te przykłady właśnie potwierdzają obawy, że to nie będzie zależne od charakteru sima tylko od wystroju/otoczenia... Chyba, że przykłady to już oddzielna myśl, ale w taki razie nie wiem po xo je przytaczać po raz kolejny
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To by było bez sensu z resztą było powiedziane że to będzie zależne od charakteru sima jaki styl umeblowania domu lubi.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 21
|
No dobra, ale jak ten charakter można określić? Zostają cechy tak jak w trójce, czy będzie jakiś nowy system. Bo na razie to nawijają tylko o tworzeniu sima i emocjach, ale niewiele o charakterze...
A poza tym, co jeśli chciałbym zrobić sima o demonicznym charakterze (który według twórców miałby lubić czerń i mrok), ale ubrać go na różowo i zrobić przesłodzony dom? Taką simową Umbridge dajmy na to. Ja tu widzę tylko przeszkody... :/ |
|
|
|
|
|
#6 | ||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
Ale... Jeśli ta gra ma polegać na tym, że simy mają większą kontrolę nad swoim życiem niż ja, to już pograłam Cytat:
![]() Cytat:
A propos katalogu - eeeee, myślałam, że to będzie ładniej wyglądało ;( Nie będę z tego korzystać, już to widzę ![]() Kurczę, a tryb budowania znowu tak dziwnie podzielony jak w trójce... Mnie bardzo wnerwiało klikanie na obrazek domku i wybieranie poszczególnych części...Cytat:
Wyczytałam, że wystarczy zaprogramować przedziały kolorów, czyli np. #ff2121 i #f47777 również będą uważane przez simów za czerwony (#f00). Póki co to właśnie #f00 to simowa czerwień. OJANIEMOGĘ FACET W CIĄŻY!!!!!!! ![]() Dzięki za link do petycji. I think it needs to be singed by Polish fans as well ![]() O, ceny w EMPiKu takie przyzwoite Mam nadzieję, że krótko po premierze nie będą wyższe!Dopóki nie zagram, nie kupię
Ostatnio edytowane przez Liv : 24.08.2013 - 17:51 |
||||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Przykład Qwerty z Umbridge jest bardzo dobry, też bym chciała móc stworzyć jędzowatą, różową landrynę albo poczciwego, kochającego zwierzaki metala. Nie chciałabym żeby mi simy stroiły fochy, które zburzą mój pomysł na ich historie, upodobania i charaktery
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
![]() - Mogą wreszcie pokazać coś ciekawszego? Powoli te ujawniane "nowości" zaczynają mnie irytować. Moim najlepszym przyjacielem może zostać czajnik! Kurde jaka radość. Nie wyjdę dzisiaj z domu, gdyż jestem w żałobie- usunęłaś mi mój ukochany czajnik!
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
To mi przypomniało czasy liceum i karne wypracowanie, które anglistka zadała moim kolegom. Miało być na temat "Ja i mój kaloryfer". Kaloryfer w sensie grzejnik, nie krata na brzuchu A swoją drogą, zanim zamieszkałam sama, w domu były regularne kłótnie o kubki. Moje kubki to świętość i dostawałam piany, jak ktoś się próbował do nich dobrać Tak więc przywiązanie do rzeczy martwych w simsach to całkiem dobry pomysł
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Z tego co się dowiedziałem ale nie potwierdzam że informacje mi dostarczone są prawdziwe, będzie podział na cechy dobre i złe, one będą wpływały na to jaki sim jest i co lubi.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 251 (0 użytkownik(ów) i 251 gości) | |
|
|