|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ej czy jak dobrze rozumiem oni zrezygnowali z kreatora stylu tego z paletką i pędzelkiem? Przecież to kpina i cofnięcie się do jedynki. Dwójka była świetna i to była jedyna rzecz, której brakowało. Jak nie będzie to podziękuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja tego używałem tylko do kolorowania samochodu
|
|
|
|
#3 |
|
|
No ja przez te narzędzie dom budowałem czasem 4 godziny albo lepiej, bo to dla mnie jest świetne narzędzie, ale jak go nie ma to zamiast iść do przodu idziemy w tył.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Z założenia The Sims 4 miało być powrotem do korzeni. Ale twórcom chodziło raczej o połączenie dopracowanych detali oraz klimatu TS 2 i otwartości miasta TS3, by stworzyć coś epickiego.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
To będzie w końcu wzrost czy nie? Jedni piszą tak, inni nie...
|
|
|
#6 |
|
|
Wg mnie coś epickiego powstałoby gdyby w podstawie była pogoda i zwierzaki, zostawiony kreator stylu, zostawione to co jest sprawdzone i wprowadzenie właśnie wzrostu, możliwości wprowadzenia wagi i paru jeszcze innych detali by było to bardziej realistyczne. Jeżeli cofamy kreator, który dawał bardzo dużo, bo pomieszczenia wtedy wyglądały fajnie, bo co mi z tego, że kupie łóżko za 1000, które jako jedyne pasuje, jeśli chce takie za 4500 ale będzie jak z innej bajki.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Z tego co mówiła producentka, to wzrostu nie będzie bo skupiają się na czymś innym.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Wszystko wskazuje na to, że nie będzie CASTa w podstawie!!!
![]() źródło: http://www.edenstyle.it/the-sims-4-i...guru-jill.html |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Wiecie co mnie najbardziej wkurza? To ich ględzenie jakoby interesowało ich zdanie graczy na różne tematy... Wiadomo, że to ściema, ale mogliby ją sobie podarować, skoro absolutnie ich nie obchodzi zdanie graczy, co pokazują na każdym kroku... Jest cały temat o tym, że gracze chcą "Stwórz Styl": http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/105/9673279.page 98% ludzi narzeka, że go nie ma, ale oni "skupiają się na tym by podstawka była jak najlepsza". Tyle, że "najlepsza" i tak nie będzie bez "Stwórz Styl"... Chore. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Twórcy wyjaśniają easter eggi zawarte w trailerze
Podczas filmu trzeba szukać pojawiających się na ekranie "okienek", w które można kliknąć. Każda taka adnotacja przekierowuje do innego filmiku, w którym wyjaśniony jest dany easter egg. Fajna zabawa, jak na razie znalazłem misia ![]() Edit: okej, trochę wyłapałem. 1 z 24. Channel Surfing - w TV widać m.in. film z TS3. 2 z 24. Awkward Family Dinner 3 z 24. Tragic Clown 4 z 24. Melty Grilled Cheese Sandwich 5 z 24. Bella Goth 24 z 24. Wugglesworth Schnuggles Bear Znalazł ktoś jakieś inne eggi? Ostatnio edytowane przez Kerbi : 29.08.2013 - 19:41 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|