|
|
|
|
#2 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
W simsach od zawsze powiększanie rodziny wiązało się z romantycznymi interakcjami i bez miłości (i modów
) nie było szans na potomka! (w TS1 w dodatku simy musiały być małżeństwem!)Poza tym, w simsy grają też dzieci, dlatego "wściekłe bara-bara" raczej odpada No i koncepcję realizmu przekreśla już sama grafika... ![]() A co do UFO... Ja tam twierdzę, że to in-vitro a nie gwałt
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
No nie, Caesum
Pozbawiłeś mnie nadziei, że jednak będą gwałty i sado-maso ![]() No ok, nie przesadzajmy Ale samobójstwa bym chciał jakby sim był w najcięższym stadium depresji
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Mnie to bardziej chodziło o np. bara bara po kłótni, że czasem człowiek za dużo wypije i narobi głupot a wy tu z takimi perwersjami (szkoda, ze do trojki nie mozna bylo znalezc takich CC jak do dwojki
)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Perwersje są przecież o wiele fajniejsze niż głupoty po pijaku
![]() A dwójkowe CC rzeczywiście są fajne
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
A na pewno ciekawsze
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Czekajcie, czyli w DROGICH ubraniach nasz sim bedzie lepiej podrywał (no cos takiego) a w tych TANSZYCH normalnie. Po pierwsze dyskryminacja, po drugie co maja ciuchy do milosci, po trzecie PLS TANSZE DROZSZE UBRANIA. CZY TYLKO MI SIE WYDAJE, ZE TO ZNACZY, ZE BEDZIE KUPOWANIE UBRAN?
3Co do czerwonych swieczek, ubran, stylu etc. Mnie to tam rybka by byla, czy leze w lozku z czerwona posciela, czy zielonom podczas spania z osoba, ktora kocham (ok)
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Nie żebym uważała, że wtedy kolor pościeli ma większe znaczenie, ale może dla twórców ma? ![]() edit: Nie wiem właśnie jak to z tymi ubraniami, ale w którymś newsie była o tym mowa. Nie wiem co ma cena ubrań do podrywu i mam nadzieję, że coś w tej info zostało pokręcone.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 08.09.2013 - 18:59 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 39
|
Tak nawiasem mówiąc, to to zdanie mnie rozwaliło:
"Każda emocja przynosi jakieś korzyści, nawet te negatywne." To korzyści mogą być negatywne? Poprawna polszczyzna się kłania.
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
Lubie, a w życiu tak nie jest? To przykre, ale w większości przypadków lepiej ubrani mają większe szanse na udany podryw
Kupowanie ubrań było już wspomniane dawno temu, albo mi się zdaje, albo jest potwierdzone oficjalnie
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|