Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.05.2013, 14:37   #1
Kenny McCormick

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Uwagi dot. działania forum

Cytat:
Napisał Björk Zobacz post
Ale jak tak bardzo Cię to męczy to możesz założyć nowe Świat należy do odważnych.
Bjork, wiesz, że o tym myslałem? żeby zrobić drugie fts. tylko na założenie pisanie poradników od nowa i w ogóle, pewnie będzie mało chętnych :/ i problem, gdzie założyć serwer :/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.05.2013, 15:32   #2
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Uwagi dot. działania forum

Cytat:
Napisał Kenny McCormick Zobacz post
tylko na założenie pisanie poradników od nowa i w ogóle, pewnie będzie mało chętnych :/ i problem, gdzie założyć serwer :/
właśnie częściowo sam sobie odpowiedziałeś na pytanie 'dlaczego nie założymy drugiego forum'.
mogę ci przysiąc, ze nowe forum padłoby szybciej niż FTS z awariami. dlaczego? dlatego, że na nowe przeniosłoby się kilka osób, które siedzą w OT i grają w gry. większość, która tu została wypowiada się w tematach typowo simowych raz na ruski rok [o ile w ogóle]. na nowym forum więcej tematów powstało by w stylu 'walnij małym palcem u lewej nogi w klawiaturę', 'co jadłeś przedwczoraj na kolacje' czy inne banowanka. i uwierz mi, że nie daję szans żeby komukolwiek się chciało odtworzyć chociażby 1/4 poradników.
chciałabym zauważyć, że to jest forum o simsach, a nie 'forum pogadajmy o dupie maryni, pograjmy w gry i pociśnijmy z kogoś bekę' i celem istnienia tego forum jest odpowiedzieć na pytania i dopomóc ludziom, którzy mają problem z simsami. sprawa jest prosta - ktoś wchodzi na forum i ma z czymś problem. szuka więc odpowiedzi na swoje pytanie i na tym forum je znajdzie, bo było tu już multum różnorodnych problemów i odpowiedzi. powiedz mi teraz szczerze - czy ta garstka osób, która przeniosłaby się na nowe forum potrafiłaby jakoś dopomóc na różnorakie problemy? czy w ogóle osoba, która ma problem trafiłaby na nowe forum? nie, nie trafiłaby. nowe forum byłoby gdzieś na pierdyliardowej stronie w googlach po wpisaniu hasła np "forum simsy", a FTS jest na początku pierwszej.
z resztą, po co ja to tłumaczę, skoro mówiło to już kilka osób, kilka razy i ten, kto jest za przeniesieniem po prostu nie rozumie? niektórym się wydaje, że przenieść tak duże forum to jak pierdnąć. już nawet nie wspominam o shootersie, bo widzę, że to tez jest byle jaki argument. ale obiecuje, ze ten, komu uda się cudem z nim dogadać dostanie ode mnie wielką zgrzewę piwska ;p

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości)

Zasady Postowania