![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Marl.89- Dziękuje za komentarz. Ale o co miałabym się obrazić?
![]() ![]() Rodzina Torres - Ciąg dalszy... Dziewczyna po dodaniu wpisu na bloga, przebrała się, aby na chwilę rozpalić sobie ognisko. ![]() Gdy była już przy drzwiach, przypomniała sobie, że za kilka minut rozpoczną się zajęcia. Więc nie miała wyboru, musiała na nie iść. A raczej - biegnąć. ![]() ![]() I na następne, niezbyt ciekawe zajęcia. ![]() I na następne, ostatnie tego dnia zajęcia. ![]() Wróciwszy do ciepłego akademiku, głodna, zmęczona i zmarznięta Vanessa, postanowiła przebrać się w ciepłą bluzę. ![]() Dziewczyna w końcu dowlekła się do kuchni. Tam, otworzyła lodówkę, i zawiodła się, ponieważ skończył się jej ulubiony jogurt. Dlatego też wzięła sałatkę. ![]() Po najedzeniu się i załatwieniu najważniejszych potrzeb, Vanessa poszła spać, myśląc o tym, że za dwa dni kończą się studia, i będzie mogła wrócić do swojego domu. ![]() CDN Starałam się o ciekawe opisy
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|