![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuje za miły komentarz Mile
![]() ![]() Czekam na więcej komentarzy ![]() EDIT: Zainteresowanych moim OJSG muszę zasmucić, ale okazało się, że brakuje prawie wszystkich zdjęć. Zachowało mi się z 5 straych,których nie usunełam z Screenów. Obecnie jestem na "zaawnasowanym" etapie historyjki w grze więc nie widzę sensu by rozpisywac się "na sucho" (bez zdjęć). Postanowiłam zatem streścić wam histoię Milesa i Emili i wrzucić te fotki,które się uratowały. Kolejne odcinki będą już na świeżo dodawane. A zatem... ...Miles podpisał bez problemu dokumenty adopcyjne Emili i tym samym stał się jej prawnym opiekunem. Wszystko byłoby cacy gdyby nie fakt, że i tak dziewczynka nie może z nim mieszkać. Spotkanie z Becky przebiegło pomyślnie. Dziewczyny się polubiły, mały Teo zaakceptował nową nianię i Emili już bez większego marudzenia przeprowadziła się do nowej koleżanki. Oczywiście jej kontakty z Milesem nie urwały się przez to. Po szkole chodzili razem pojeździć na rolkach, pooglądac występy itd. Milesowi dom bez Emili wydawał się pusty, ale szybko wypełniał go nowmi koleżankami. Pewnego wieczoru zjawiła się u niego dawna znajoma -Anny. Suma sumarum wylądowali w łóżku. Rankiem Anny oświadczyła, że coś czuje do Milesa i chce z nim być. Chłopak niestety jej odmówił raniąc tym samym kobiece serce. Jego było już zajęte. ![]() Nadszedł dzień 19tych urodzin Emili i z tej okazji Miles zabrał ja do clubu. Niestety oboje przesadzili z alkoholem i wylądowali u Milesa. Oczywiście każde grzecznie w swoim łózku. Niestety po pijaku rózne rzeczy się dzieją i w taki o to sposób Emili wylądowała obok Milesa. Oj działo się tej nocy... Jakieś dwa miesiące później Becky powiadomiła Milesa o nagłym zniknięciu dziewczyny. W liście, który zostawiła oznajmiła, że jedzie odiwedzić rodziców i podzielić ich los. Miles olśniony przez Becky pognał do Sunset na poszukiwania Emili. Znlawszy ją na cmentarzu i po porządnej rozmowie, oznajmił jej, że mimo róznicy wieku bardzo ją kocha. Jak się domyslacie, upojna noc zaowocowała brzuszkiem u Emili. ![]() Z czasem na świat przyszła mała kruszynka Marlene. Dziewuszka stała się oczkiem w głowie MIlesa. Dla niej i Emili wynajął duże mieszkanie nad kawiarnia, w której nota bene miała pracowac Emili. ![]() ![]() ![]() Gdy Marlene skończyła 8 lat, jej rodzice postanowili się pobrać. Cóż to było za weselicho, hu hu! Tak o to pewnie ku zdziwieniu jednych i nie zdziwieniu drugich kończy się pierwszy etap życia Emili i Milesa. ![]() ![]() Pozdrawiam Was cieplutko i mimo wszystko zachęcam do śledzenia dalszych losów rodzinki Cooper ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 26.05.2013 - 19:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|