![]() |
#19 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam,
postanowiłam znowu trochę pograć i coś zbudować ![]() 1. Sprawa stara ale zaczęła mnie troszkę wkurzać. Gra zacina się zawsze o określonej simowej godzinie - 0.59, trwa to do około 1.25 czasu simowego. Na nowych zapisach jest ok ale zawsze tylko do pewnego momentu. Można temu jakoś zaradzić? 2. Od bardzo dawna nie widziałam błędu 12, niestety powrócił. Mam stary zapis, na którym mi zależy, waży on w tej chwili ponad 700 MB. Gdy tylko przełączam rodziny, edytuję simów lub zmieniam kolory przedmiotów, ubrań itp. nie mogę zapisać gry. Czyszczenie .cache, wybieranie "Zapisz jako", reset miasta - nie pomaga. Dodatków nieoficjalnych mam obecnie niewiele, większość to Store. Zainstalowane mody (aktualne wersje) to: Decensor ErrorTrap MasterController Overwatch Woohooer AllFishBuyable AllFruitBuyable Nona_HarderBills40% Czy jest jakiś sposób na naprawę zapisu bez przenosin rodzin na inny zapis, wgrywania kolejnych modów itd.? Pozdrawiam EDIT: Zmniejszenie rozmiaru zapisu programem S3PE chyba pomogło na razie na problem błędu 12 ![]() Sprawa zacinania gry o ścisle okreslonym czasie nadal aktualna.
Ostatnio edytowane przez figa : 31.05.2013 - 12:59 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|