|
![]() |
#1 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Co do "drapania" - wiem, że to poza ![]() Zazwyczaj źle odbieram prezentacje zrobione niedługo po napisaniu przez kogoś "mądrego" posta, bo oczywiste jest, z autor simek nie zastosuje się do wszystkiego. No i jak zwykle mam rację. Odnoszę wrażenie, że simki są zrobione na jedno kopyto, a Ty nie próbujesz udowodnić, że jest inaczej. Oczy te same, a przynajmniej bardzo podobne, skin ten sam u wszystkich, długi nos, wyraz twarzy ("jestem nijaka, ale zachwyć się mną!") no i pozy! Nr 1 - poprawia sobie warkoczyk, chociaż nie wiem, co na tym odcinku jest w nim do poprawiania (btw, ona jest blondynką czy rudzielcem?), nr 2 - "MOJA GŁOWA!!!", nr 3 - "matko, ileż można czekać?" (w domyśle na autobus, skoro sesja "przystankowa"; efekt byłby jeszcze fajniejszy, gdybyś pokombinowała z mimiką simki ![]() Próbuj przerabiać zdjęcia nie korzystając z gotowych szablonów czy ustawień. No i zastosuj się do wszystkich moich rad, jeśli chcesz wyjść na tym naprawdę dobrze ![]() 5/10 PS: przystanek zahacza o krawężnik - to chyba gorsze od braku ławek ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Niestety na grafikę nie mam juz wplywu, wzielam ustawienia na najwyzsze, ale i tak efekt nie jest zadowalający. Byc moze jak juz zainwestuje w komputer, a nie laptopa to będzie lepiej. Jutro, gdy wrócę z wycieczki sprobuje zrobić zdjecia printscrinem, bo nigdy nie robilam ;> a nos dlugi nie jest, tylko maski. ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|