![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jam być taki skryty czytelnik,no ale muszę napisać parę słówek,co sądzę o twoich simach.. więc tak :
Faye - Po prostu jak Alice ! ![]() Samantha - Nie podoba mi się kolor szminki,po za tym spoczko,masz 9/10. Rob - 10000000000000/10 ![]() ![]() Lilian - Od tej dobroduszności już jej chyba same kąciki ust się unoszą ![]() ![]() Vick - Już z wyglądu widać,że buntownicza ![]() ![]() Esther - Podoba mi się sukienka i makijaż,ale kolor oczu - be. :c Taki żółty się wydaje,czy zielony ? ![]() Rue - Nie wiem czemu,ale mi się z Mass Effect 3 skojarzyło ;oo xD Ale ładna,ładna. 10/10 Carra - Ta inspiracja przyniosła ci na dobre ! ![]() ![]() Marcus - Skojarzył mi się z Robem ![]() Uff,aż mnie paluszki bolą od wystukiwania tekstu ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak me palce dotkną klawiatury od stacjonarki, to poszukam cc i wrzucę.
![]()
![]() |
#64 |
|
![]()
Dziękuję !
![]() ![]()
![]() |
#65 |
|
![]()
Witam przez wielkie "WU"!
![]() Nie było mnie dawno na forum, a jeszcze dawniej w tym temacie! Od czasu do czasu, pogrywałam sobie w gierkę i za każdym razem robiłam coraz więcej zdjęć do poniższej sesji. Co jak co, ale uważam, że ta dwójka jest chyba najlepszą parą simów, jaką kiedykolwiek stworzyłam. Bez zbędnego przedłużania: No Church in the Wild Back to Black Po prostu naturalność
![]() |
#66 |
|
![]()
Są tylko trzy słowa, które określą tą całość:
This is great! Para oczywiście świetnie wypadła na sesjach, każda jest moją ulubioną! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Simowie ... hm, wyglądają tak, jak praktycznie wszyscy, którzy wyszli z pod twej ręki, są bardzo ładni. ALE SESJA . AWESOME.
![]() ![]()
![]() |
#68 |
|
![]()
Simowie... jak simowie. Sim mi się całkiem podoba, simka natomiast jest bardzo przeciętna, niczym się niewyróżniająca i ma oczy podobne do jednych ze skrzyni. Nie podobają mi się też tęczówki, nie są realistyczne.
Sama sesja jest świetna. Nie wiem w sumie co chciałaś pokazać bardziej, "pięknych" simów czy to jak ładnie wyszły ci zdjęcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Administrator
|
![]()
Fajna parka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|