![]() |
#1251 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
EDIT: za każdym razem podczas instalowania czegoś z sims2pack, w Clean Installerze po kliknięciu Install musisz odhaczyć Default installation, w Browse... wybrać folder, rozszerzenie zmienić na .package i ewentualnie odhaczyć Generate....
Coś takiego. Reszta już normalnie ![]() Ah, chwila... Gra Ci nie czyta folderu Downloads z E. Pozostaje przenieść całe Dokumenty na ten dysk. Tutaj jak to zrobić na Win7. @up: crtl+shift+c, boolprop testingcheatsenabled true, enter, klikasz na simów z wciśniętym shiftem, szukasz froce error, reset. Kod wyłączysz tak samo, jak go włączyłaś, tylko że w samej jego nazwie true zmieniasz na false]. Ostatnio edytowane przez Liv : 23.06.2013 - 14:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1252 |
Reputacja: 10
|
![]()
No zaraz mnie cos trafi. Jak nie czytalo na dysku E tak nie czyta, usawialam to na E i nic, znow samoistnie tworzy sie na C. Moze musze ustawic na E, odinastlowac Simsy i na nowo je zainstalowac? Meczace to ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hej
![]() Mam pytanie. W folderze Downloads znalazłam tysiące plików z rozszerzeniem SIMS2TMP, a nad nimi są te same nazwy, tylko .package. Zajmuje to sporo miejsca, a więc stąd pytanie: mogę usunąć te pliki SIMS2TMP, czy przez to usuną mi się dodatki? O_O
![]() |
#1254 |
|
![]()
Zainstalowałam dzisiaj simsy, wszystko dobrze chodziło. Potem ściągnęłam rzeczy z internetu i wsadziłam je do folderu Downloads. Niestety po tym gra nie chodzi, wyłącza się na etapie ładowania rodziny. Od razu stwierdziłam, że jest to wina ściągniętych rzeczy, wyciągnęłam folder Downloads na pulpit i uruchomiłam simsy. Działały normalnie. Czy jest jakiś sposób, żebym miała te rzeczy ściągnięte w grze?
Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
@up: Niestety nie. Wyrzuć to po prostu z Downloads i poszukaj innych rzeczy, w internecie jest mnóstwo wszystkiego
![]() Miałam kiedyś taki przypadek, prawdopodobnie pliki są uszkodzone lub nie działają z twoją grą (może są do jakiegoś dodatku, którego nie masz). Powodów może być mnóstwo ![]() A z jakiej to było strony? Możesz podać linka? Bo może nie przeczytałaś wszystkiego, bywają takie różne haczyki w plikach do pobrania, np. niezałączone meshe...
![]() |
#1256 |
|
![]()
Ściągałam wiele rzeczy z różnych stron, między innymi justims2.ru czy thesimsresource.com
Dla mnie to dziwna sytuacja, bo praktycznie te same rzeczy ściągałam na stary komputer i simsy normalnie chodziły :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
A no widzisz, różnie bywa. U mnie na kompie też dzieją się różne takie "niewytłumaczalne zjawiska"
![]() Przejrzyj jeszcze raz strony z tymi plikami, które nie działają, może coś przeoczyłaś.
![]() |
#1258 |
|
![]()
Z reguly patrzę na to co ściągam i na meshes.. No nic, przejrzę jeszcze raz.
Wielkie dzięki ![]() edit: Teraz ściągnęłam tylko jedną rzecz, a mimo to gra nie chce działać.... Czyli muszę pożegnać się z wszystkimi ładnymi ubraniami z internetu? :/ Ostatnio edytowane przez motherchucker : 26.06.2013 - 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Diana - oficjalna strona Sims 2 została już niestety zamknięta, ale patche do Sims 2 można ściągnąć z kilku innych stron, np.
http://www.beyondsims.com/the-sims/t...s-2/downloads/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej. Mam taki 'problem' - chciałabym zrobić zdjęcia domku i pokazać go tutaj, ale jak przybliżam kamerą obiekty to np. schody znikają i nie mogę zrobić zdjęć przedpokoju. To samo dzieje się w małych pokojach. Na Internecie widziałam zdjęcia domów z małymi pomieszczeniami i nic nie znikało, i było wszystko widać. Mógłby mi ktoś pomóc?
Chciałam też zaznaczyć, że czytałam poradnik jak fotografować, który można znaleźć na tym forum, ale on nie pomógł mi odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie. Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|