![]() |
#191 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Edit: Jako tak znalazłam przyczynę błędu. Chyba ogólnie jakiś sim, albo w ogóle całe miasto jest zbugowane, bo gdy zrobiłam nową grę i wysłałam simów na studiach to wszystko działało bez zarzutu. Także zaczynam nową grę, usuwając tamtą, troche szkoda, ale no nic :p Ostatnio edytowane przez Gosia663 : 23.06.2013 - 20:45 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 | |
|
![]() Cytat:
Nie wiem czy to problem czy tak powinno być, ale wydaje mi się, że moja simka studiów nie może skończyć. Na studiach już jest na pewno co najmniej 2 tygodnie i nie wiem kiedy w końcu te studia skończy. Jej kierunek to nauka i medycyna. Cały czas ma 18 z 48 zaliczeń (18 zdobyło w domu ucząc się nauki.) i w ogóle jej się to nie powiększa, a nad tym paskiem jest liczba 5. Poza tym w każdy poniedziałek pojawia się komunikat, że za 11 dni odbędzie się egzamin końcowy, we wtorki za 10 itd., a w każdy piątek chyba ma jakieś egzaminy, bo w czwartki może robić ściągi, a w piątki wtedy kiedy powinna mieć wykłady mogę jej dać (jak np. staraj się ciężko, wyluzuj, gadaj, śpij itp.) oszukuj na egzaminie, błagaj profesora o wyższą ocenę... Czy tak powinno być? Kiedy i czy w ogóle te studia skończy? Jak sprawdzić ile jej zostało? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Reputacja: 11
|
![]()
Serakel nastrójniki można usunąć wpisując kod testingcheatsenabled true a później z wciśniętym klawiszem Ctrl po prostu klikasz na wybranym nastrójniku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy można zbudować własny akademik?
![]() |
#195 |
|
![]()
Wpisujesz trstingcheatsenabled true. Zatwierdzasz enterem.
Potem z wciśniętym schiftem klikasz na nastrójnik ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Mam nietypowy problem. Gram sobie simem, który chce mieć jak najwięcej dzieci i zapładnia wszystkie simki w wieku produkcyjnym a i staruszki odmładza. Taki jurny chłopak. Czasem żniw byłyby dla niego studia. Niestety on, pazera, kupił sobie na przestrzeni czasu dyplomy wszystkich kierunków i teraz nie może rozpocząć studiów. Czy da się to jakoś cofnąć? Bardzo mi zależy. Pytam poważnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Reputacja: 11
|
![]()
Studentki i tak nie mogą mieć dzieci, gdyż mechanika gry jest oparta na WP więc nie wiem po co ci to
![]() Ale odpowiadając na pytanie - jeśli nie możesz dyplomów sprzedać normalnie to Master Controller ma zdaje się opcję kasowania nagród kupionych za punkty życiowe. Ostatnio edytowane przez Chloé : 07.07.2013 - 08:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Mam pytanie odnośnie edycji limitowanej. Chciałam odblokować zawartość Pakietu Imprezowego, ale kiedy wpisuję adres strony, to pojawia mi się, że taka strona nie istnieje. (404 - nie znaleziono strony) Co mam zrobić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Może źle wpisujesz
![]()
![]() |
![]() |