|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Pomysł z oceną usera jest ciekawy, ale trochę dziwny... Bo z założenia ta ankieta miała pomagać administracji, informować, co się użytkownikom w jej decyzjach podoba, a co nie. Służyła do tego, żeby administracja wyciągała odpowiednie wnioski i ewentualnie coś zmieniła w sposobie rządzenia. A co ma przeciętny "niebieski" z tego, że mu ktoś napisze, że "smierdzi i jest gupi"? Trochę mija się to z celem.
Co do pomysłu, to jeśli mnie pamięć nie zawodzi, rzuciła go Centa W zeszłym roku sam musiałem prosić o rozważenie stworzenia kolejnej ankiety, dlatego cieszę się, że tym razem to wyszło od Was :>Ode mnie to tyle uwag, ankietę wypełnię, jeśli przywrócą mi internet do pełnej prędkości xD |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
Cytat:
swoją drogą - ciekawe, podobno nie robie nic, ale daję bezsensowne warny, ok xD nieno zartowałam. przepraszam za te bezsensowne warny, poprawię się :C od teraz w offtopie mozecie wieszać na sobie psy, kląć, uprawiać cyberseks, pisać nie na temat i robić bałagan, weźź co ja sobie myślałam, ze tam ma być porządek?
Ostatnio edytowane przez Rainbow : 01.07.2013 - 17:01 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Edit: szczególnie, że to offtop i widzą go tylko użytkownicy forum
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 01.07.2013 - 17:26 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
hmm, co tu jest napisane...
Cytat:
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|