|
|
#8 | |||
|
Administrator
Reputacja: 102
|
O, i jest już pięć komentarzy!
![]() Cytat:
No i niestety, ale ja chyba żadnej książki wielkiej nie stworzę - zbyt długo piszę... A zbyt mało!Cieszę się, że opisy są ok - przeważnie dowiaduję się, że jest ich za dużo, bądź że są zbyt sztywne. Dobrze zobaczyć kogoś(poza Aleksandrem) kto uważa inaczej. ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że zdjęcia się podobają - i przepraszam za nieścisłości! A powiem szczerze - było ich znacznie więcej! Tak to jest, jak się tekst zrobi na kilka tygodni przed zdjęciami. Człowiek zapomina o pewnych drobnych, acz ważnych szczegółach. Może powinienem zacząć robić odwrotnie? Najpierw zdjęcia, potem tekst? ![]() Tak! Titanic jest moją pasją od dzieciństwa. Tzn. nie można mnie nazwać całkowitym fanatykiem, bo nie wiem z czego się statek składa, ale intryguje mnie jego wnętrze, przepych, no i katastrofa. I najciekawsze jest to, że Titanic w tamtych czasach nie dość, że spełniał wszystkie wymogi bezpieczeństwa, to nawet z nawiązką(przykładowo grubość kadłuba była większa niż wymagane), a i tak zatonął przy pierwszym rejsie. Wyczekuj, wyczekuj, bo to FS również mam zamiar dokończyć! ![]() Cytat:
Lynette dzieło Intense[*]. ![]() Poprawione! Teraz faktycznie jest znacznie lepiej. W ogóle, widzę że chyba trochę moje teksty straciły na jakości, skoro tyle błędów się załapało. No, to oznacza, że muszę się rozruszać!W takim razie wybaczam! Przyznam, że już się bałem iż Alice przestała być na tyle interesująca, albo klimat zmienił się za bardzo. W końcu z wielkich salonów do obskurnych pomieszczeń służby - jest pewna różnica. |
|||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|