![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czeeeeeeść! Jeju, długo mnie nie było.
Kędzia wstawiła coś u siebie, to i ja się zmotywowałam do wgrania zdjęć, które miałam już jakiś czas. :3 O mojej walce z komputerem, płytą i pamięcią nie będę wspominać, powiem wam tylko, że tyle zachodu z tymi Simsami jest... -.- No, ale bez przedłużania. ![]() Na dwa dni przed dostaniem w me łapska Rajskiej Wyspy zbudowałam Lenie, Coopowi i Boryskowi nowy dom. Nie wiem, po co, skoro planowałam ich przenieść do nowego miasta, ale cóż. Więc tu przed nowym domem ![]() Coop jak to Coop najpierw dorwał się do maszyny do lodów... ![]() ![]() Lena jednak stwierdziła, że woli zjeść coś sensownego ![]() W celu zażycia sportu Coop poszedł pojeździć na przydomowym stawie. ![]() Trochę mu nie szło... ![]() ![]() ![]() ![]() A Borysek w tym czasie... spał. ![]() Moja parka miała też Kościdlę. Czy tylko u mnie Kościdle to alkoholicy? Serio, każda taka jest. -.- ![]() Pewnego ranka Lena była delikatnie mówiąc nie w humorze... Wygniła mnie z pokoju.:< ![]() ![]() Potem sobie poczarowała i już było lepiej. ![]() ![]() Ach, te budujące konwersacje z żywym szkieletem... ![]() I zabawa z Boryskiem. ![]() ![]() ![]() Była pełnia no i zombie. Kolejny elegancik... ![]() ![]() Lena się z nim rozprawiła. ![]() ![]() ![]() Zauważyła też, że ostatnio jej się przytyło, więc poćwiczyła przed telewizorem ![]() ![]() No ale dobra, dostałam Rajską Wyspę, przeniosłam młodych. ![]() Pierwsze co zobaczyłam? Niee, nie młodych na plaży. Nawet nie ratownika. Zobaczyłam staruszków spędzających aktywnie emeryturkę! To para, info potwierdzone. ![]() ![]() Lena miała mdłości ![]() ![]() ![]() Borysek za to został z Panią i.. cóż, lenił się. ![]() ![]() Hyc pod fotel! ![]() Uśmiechnięty Borysek. ![]() ![]() Następnego dnia Lena skarżyła się na bóle pleców, więc mężuś ją wymasował... ![]() No a potem czas na wielkie wieści! ![]() Jestem w ciąży! ![]() Bonusowo! Takie tam ustawienie po bb w miejscu publicznym, haha. ![]() Mrrrrrrrrrrrrrrr ![]() Yey, koniec! Uf, sporo tego wyszło, mam nadzieję, że ktoś dobrnął do końca. ![]() Miłych wakacji!
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 06.07.2013 - 14:15 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|