|
|
#6 | ||||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie, jakby któryś mod miał zły dzień/chciał dopiec userowi, którego nie lubi, może dać 25-punktowego pod pretekstem "łamania regulaminu", gdy ten np. ustawi sobie po raz któryś sygnę o wysokości 200 pikseli Btw, jak czytam te przewinienia, to aż się łezka w oku kręci ;( Aż mi się zatęskniło za moderką xD Cytat:
Cytat:
Sponsorem wygranej jest administracja Forum The Sims Polska ![]() Cytat:
"Zareagujemy tak szybko, jak to możliwe." Cytat:
![]() Jeszcze a propos Marudnika - powinny być tam luzy dla useów, którzy lubią gwiazdki. Czasami niebo nad ich głowami w tym momencie wydaje się tak ciemne, że tylko te gwiazdeczki są w stanie dodać im ulgi - weźcie to pod uwagę ![]() Sama dostałam 1-dniowego bana za posta w marudniku i nie chcę, żeby inni czuli się pokrzywdzeni tym jak ja wtedy. Cytat:
![]() Żegnaj stary regulaminie, który przeczytałam rejestrując się tu prawie 6 lat temu <chlip> I do którego często zaglądałam podczas mojej żyleciej kariery! Ah, no i zapomniałam! Zupełnie sensowny i przejrzysty regulamin. Dobra robota! Widzicie? Jak chcecie, możecie ogarnąć to forum i zadowolić tych marudnych użyszkodników ![]() EDIT: właśnie, co z nadużywaniem sarkazmów? W regulaminie nic o tym nie ma, a jakieś spięcia przy tym były. @down: a ja ciągle "moderatorka" :> Ostatnio edytowane przez Liv : 06.07.2013 - 19:21 Powód: tak, ostrej trawy się zachciało ;> + dzięki Rudzia :* |
||||||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|