![]() |
#11 |
Reputacja: 19
|
![]()
WOOOOW. WOOOW. WOOOW!
WRESZCIE! WOOOOW ![]() Ehm... Wreszcie dzial VS promienieje mocnym blaskiem w waszej gazetce ![]() ![]() ![]() Jako juz tutaj mowimy o VS to zrobie sobie mini autoreklame informujaca, ze na czas wakacji odsuwam na bok rezyserke ![]() Ranking nickow.... Malin, te wszystkie egzotyczne uzdobienia sa po to by bylo... egzotycznie ![]() ![]() Snajdżer Soto! Zanotowac please! ![]() Ruda co do logowania z telefonu, to mam swoje czarodziejskie sposoby i bynajmniej nie jest to kopiowanie z google jak powiedziala Malin ![]() Co do sprawy promotorek i administracji. Na temat promocji juz sie wypowiadalem w odpowiednim temacie i dalej podtrzymuje swoje stanowisko. Jedyne co moglbym dodac, to to, ze na obecna chwile forum nie ma lepszej promocji jak... pierwsza pozycja w wyszukiwarce ![]() Co do administracji no to coz.... niektorym chyba sie zwyczajnie nudzi ![]() ![]() Artykul o tym jak zostac zwyklym szaraczkiem ciekawy. Co jak co, ale MI sie on moze nawet przydac ![]() ![]() Wywiad z redaktorka Clarissa ciekawy, ale tak jak i ruda zastanawiam sie, co bedzie jak juz przepytacie wszystkich w redakcji. Bo nie ma co ukrywac, ze na forum jest kilka nobliwych osobistosci ![]() Coz to chyba tyle mi sie wydaje. Pozniej jeszcze raz zerkne na gazetke i jezeli cos przeoczylem, to dopisze swoja opinie. Bardzo dobre wydanie i az 3 razy znalazlem sie w gazetce. Moj star nie gasnie xDD ![]()
![]() |
#12 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dzięki jeszcze raz za pozytywne opinie
![]() ![]() czyli po prostu miałem inny artykuł, ale uznałem, że jest za kiepski xD Co do Twoich VS, Genesisie [tak chyba będę się zwracał xDD], to informacja o najnowszej produkcji się nie pojawiła, ponieważ artykuł został napisany wcześniej ![]() I wreszcie się wywiązałem z obietnicy ![]() Z racji, że to już mój czeci post w tym temacie to może napiszę coś konkretnego na temat artykułów innych :> Duże gratulacje dla Jina, który mimo trudności zawsze wykonuje kawał dobrej roboty i nigdy nie idzie na łatwiznę ![]() Livka jak zawsze poleciła coś oryginalnego i przydatnego ![]() Łamigłówki zawsze dostarczają mi rozrywki, zwłaszcza znajdowanie różnic ![]() Trudne sprawy zawsze, nie wiedzieć czemu, traktuję trochę jak konkurencję, za co dziękuję, bo to mnie motywuje do pisania xD Logo [w którego wymyślaniu też mam trochę udziału ![]() ![]() Wywiad jak zawsze pozwolił mi się dowiedzieć czegoś o innej redaktorce [trochę głupio tak po półtora roku wspólnej pracy dowiadywać się, jak kto ma na imię xD]. Osobiście czekam na wywiad z naszą Naczelną ![]() Forum mówi zawsze pozwala zorientować się, jakie opinie na różne tematy posiadają użytkownicy. Dlatego chętnie czytam ten dział :> Jeśli chodzi o "Trochę kultury[...]" to mam pewne zastrzeżenie, które już padło w jednym z poprzednich numerów. Mam wrażenie, że wszystkie aktualnie tworzone seriale obracają się wokół tematyki fantastycznej. Rozumiem, że to teraz modne, jednak nie każdy lubi takie klimaty ![]() ![]() ![]() Dzięki za opinie i prosimy o więcej! ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
no cześć!
Numer Wam wyszedł przyzwoicie, jak zwykle zresztą! ![]() Nie mam weny aby oceniać każdy dział tak zgrubsza, więc powiem po prostu czego mi brakowało ![]() Po pierwsze: GDZIE SIĘ PODZIAŁ NOIR?! Akurat gdy powróciłem do grania w TS3 to jego dział wcięło :// Również jak poprzednicy powiem, że w dziale Clarissy brakowało mi oceny muzyki, mam nadzieję, że w następnym numerze się pojawi ![]() Cytat:
![]() W pozostałych działach nie zauważyłem niczego brakującego, także na +! Czekam z niecierpliwością na kolejny numer ![]() P.S.: Cytat:
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 01.07.2013 - 15:24 |
||
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cytat:
Redaktor naczelna - popacz pani na priv ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
To jak to jest z tymi komentarzami - jak napiszę, to mam robić przysiady i pompki?
Na początku - oprawa graficzna. No jest po prostu profesjonalna. Dodatkowo te sygny z reklamą zwalają z nóg. Prasę czytam głównie przy śniadaniu, a moją ulubioną pozycją jest horyszkop, więc tutaj miałam najwięcej uciechy. Podobały mi się zabawne artykuły w Klawej Enklawie ![]() No i brak mi również Jabłkowej Czereśni, czy jak jej tam było ![]() Gratulacje ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 08.07.2013 - 15:42 |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up - jak napiszesz to ja zrobię 10 brzuszków, a MPS 2 pompki
![]() (potem edytuję ten komentarz, bo chcę skomentować gazetkę, a nie mam weny ![]()
#17 |
|
![]()
Jest fajnie
![]() Od momentu zmiany nicka chciałem zostać wypisany w dziale rankingi, jednak drims kom truł ![]() ![]() Polecane dodatki do TS2, mamciu, jestem w niebiosach ;o Szkoda tylko, że większość dodatków z tego już mam :c Ogólnie powiem tak: numer Wam się bardzo udał no i podziwiam, że gazetka jeszcze żyje! Na SimsDesign i SimsCreator padły po trzech wydaniach a Wy dalej ciągniecie, i to w jakiej jakości! Brawo! ![]() A, i jeszcze dodam, że oprawa graficzna gazetki jest tak niesamowita, że napatrzeć się nie mogę, kto Wam taką zrobił ![]() No i w dziale kultura nie ma o muzyce, ubolewam. Przecież Ke$ha wydała album, Beyonce niesamowitą nową piosenkę...
![]() Ostatnio edytowane przez Everlasting : 09.07.2013 - 19:15 |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dzięki za komentarz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ja też chcę się przyczynić do poprawienia kondycji naszych redaktorów
![]() Cieszę się, że w końcu zareklamowany na szerszą skalę został dział Videostory. Donowi od bardzo dawna należała się wzmianka i uznanie dla jego twórczości (ogólnie smutne jest, że mało jest ostatnio komentarzy w działach VS i FS). Najbardziej spodobały mi się nowości serialowe. Znalazłam wśród nich pozycje, którym na pewno nie przepuszczę ![]() Ogólnie gazetka jest dopracowana i posiada fajną, przyjazną dla oka szatę graficzną. Brawo! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|