![]() |
#71 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
I to też nie jest do końca fair, przynajmniej nie dla mnie - tylko dlatego, że więcej osób gra w ts3, ja nie będę miała nigdy siły przebicia w FA. Cieszę się, że userzy doceniają moją wiedzę i dopóki nie pomyślę sobie, że ktoś inny ma lepiej (nagroda w postaci rangi), to mi to naprawdę nie przeszkadza. Z rangą czy bez i tak będę odpowiadać na pytania w dziale, bo taka jestem. No ale bywają momenty, kiedy wątpię i że zdaję sobie sprawę, że w sumie nic z tego nie mam ![]() Osobiście forma lajków (plusów/minusów, zwał jak zwał) mi odpowiada, bo czasami chciałoby się coś krótko skomentować, ale nie ma jak, bo niespecjalnie widzi mi się kolekcjonowanie warnów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ej no sory T_T Kto na boga usunął mi sygnę? Gingers powiedział, że może być i nikomu nie usunie. OK, regulamin został zmieniony ale prawo nie działa wstecz. Nie można ładnie poprosić o zmienę sygny tylko odrazu usuwać... ? Tym bardziej że gingers pozwolił a owa sygna została ustawiona kiedy jeszcze była "legalna".
![]() |
#74 | ||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
A Tobie Livka, akurat rang wystarczy ![]() Cytat:
![]() Choć milej by było, byś wykazał dobrą wolę oraz dojrzałość i nową sygnę wkleił już regulaminową. Mniej roboty na później. Ostatnio edytowane przez Björk : 08.07.2013 - 20:34 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Ale kiedyś te rangi wygasną... Nie, reputacja odpada! Za dużo hejterów ;< Ale taki plugin czy coś na "agree/disagree" to byłoby coś! No chyba, że brak dostępu do FTP rozłoży ten pomysł ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
ja usunąłem, hmmmmm... nie doszło do mnie o miesięcznym okresie przejściowym, jak tak, to przepraszam.
![]() |
![]() |
#77 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mam pytanie, jest możliwość przywrócenia starego stylu Default (chociaż) bez tych wszystkich dodatkowych opcji, czy to będzie sprawiać problemy? Bo zauważyłem, że na telefonie strasznie buguje przeglądarkę i jak chcę sprawdzić wiadomość, którą ktoś do mnie napisał to w żaden sposób nie mogę do niej dotrzeć. Tak samo z profilami użytkowników przez posta (nie mogę wejść w profil użytkownika poprzez kliknięcie jego nicka w poście)
Po prostu mi nie czyta tego rozwijanego menu...
![]() |
#78 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm, a nie lepiej po prostu dać dwa style do wyboru?
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
No właśnie o to chodzi. By jeden był ten nowy, z nowymi możliwościami i jeden stary.
![]() |
#80 |
Reputacja: 14
|
![]()
hmm... teraz piszę z telefonu i wszystko jest ok, łącznie z rozwijanymi menu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|