|
|
#38 |
|
Reputacja: 10
|
Witam! :>
Tak, to ja ruda jędza ![]() Ostatnio postanowiłam sobie (choć w sumie to nie ostatnio, ale już od dawna ), że wezmę się ostro do roboty i przeczytam OJSG, moich trzech (z czwórki) ulubionych komentatorek wypocin, które piszę (czwarta już dawno zapomniała o swoim OJSG ).Dzisiaj Kędziorze idziesz na pierwszy ogień! ![]() (jak zobaczyłam OJSG Sqiery, a raczej ilość stron, to szczęka mi opadła xD nie wspominając o OJSG Mile'y, ale obiecuję z ręką na na sercu przeczytać i zostawić komenta w najbliższym czasie! )Nie lubię jakoś tak, kiedy ktoś się stara, komentuje, a druga strona ma to gdzieś. Wiadome, autor zawsze liczy, że jego praca zostanie doceniona i dostanie masę komentów, ale to przecież działa w drugą stronę, nie można być samolubem i liczyć tylko na to, że komentarze będą napływać, a nie dawać od siebie nic w zamian ![]() Zawsze starałam się komentować (o ile czas mi pozwolił), dzieła moich czytaczy, a ostatnio zamulam jak ślimak na słońcu ![]() No ale do rzeczy ![]() Bardzo przyjemnie czytało mi się historię szalonej Kyoko, której wesoło wiedzie się w życiu ![]() Te wszystkie śmieszne teksty i zachowania, po prostu powalały mnie na podłogę, kiedy je czytałam, za co wielki plus dla Ciebie! ![]() Swoją drogą mąż jej się udał niezły, nie ma co ![]() Mam nadzieję, że za niedługo zobaczę tu nowy odcinek i będę mogła go skomentować już na bieżąco! <grozi palcem> W czasie tych dwóch godzin jakie zeszło mi na czytanie, bardzo polubiłam Twoich simów (najbardziej Kenseia, ale mniejsza z tym ), rodzice Kyoko są mega (szczególnie matka, która bardzo przypomina mi matkę Mei z mojego Belle Rose xD), a Kirito na pewniaka wyrośnie na przystojnego faceta, więc pisz dalej i wstawiaj odcinki, bo chcę zobaczyć jakie śliczne będzie to ciacho po tatusiu ![]() Jeszcze taka mała prośba na koniec ![]() Jak będziesz dodawać odcinki, to dawaj mi znać, bo mogę je przegapić w gąszczu trójkowych tematów ![]() No to chyba tyle, dobra robota i TRADYCYJNIE, czekam na nowy odcinek
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|