![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojej, dawno mnie tu nie było. Wszystko zarosło kurzem
![]() Ale sprawy prywatne, zaliczenia... Trochę dużo tego było. A do tego problemy z grą ![]() ![]() Uznałam, że muszę zakończyć jakoś wcześniejszą rodzinkę, nie zostawię Molly i Matta bez zakończenia. Aktualnie całe simsy mi padły już dawno, wcześniej oczyszczałam dysk i nie mam zapisu tej rodzinki. Ale jak gra zacznie funkcjonować, zrobię nową, lekką i przyjazną rodzinkę ![]() No i nadszedł długo wyczekiwany dzień ślubu. Wszyscy dziś chodzili jak na szpilkach, wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik. Kiedy wszyscy goście byli już na miejscu, a ceremonia miała odbyć się za kilka minut Sarah dodawała otuchy Molly. - Dasz radę, wierzę w ciebie! http://imageshack.us/a/img39/684/screenshot3gn.jpg No i zaczęło się. W tej chwili oboje byli najszczęśliwszą parą, a wszyscy spoglądali na nich z wielkim wzruszeniem. W końcu razem, po tylu problemach, z których wychodzili razem. ![]() ![]() Aby uczcić zawarcie związku małżeńskiego Matt obdarzył Molly soczystym buziakiem ![]() ![]() Jak już pisałam wszyscy byli wzruszeni ![]() ![]() No i zaczęło się wesele. Czyżby już działał alkohol? ![]() ![]() Tony nie wiedział jeszcze o co chodzi, tylko wtulony w siostrę spoglądał na wygłupy rodziców i innych gości. ![]() Kiedy państwo młodzi mogli już trochę odsapnąć, usiedli razem nad brzegiem morza - Wiesz ile ja na ciebie czekałem? Ale było warto - posumował Matt kładąc głowę na ramieniu Molly. - Kocham cię głuptasie. ![]() Słodkie zdjęcie ![]() ![]() I tym zdjęciem zakańczam historię ![]() Noc poślubna ![]() ![]() Libby edit: Za duże pierwsze zdjęcie!
I waited for you ... Ostatnio edytowane przez Libby : 19.07.2013 - 15:41 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|