![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
No plumboty na pewno będą miały więcej interakcji i + że można je tworzyć jak simów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() To się zapowiada na najlepszy dodatek który widziałem, szkoda że jest ostatni, po zwiastunie widać ile wprowadza elementów do gry. To jak oddzielna gra po tym zwiastunie, wszystko takie nowe... Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nawet ciekawie się zapowiada, ale ja niezbyt przepadam za takimi udziwnieniami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Zakochałem się w tym dodatku, te nowoczesne obiekty itd. Wogólę lubie takie klimaty science-fiction. Ale kntryguje mnie taka rzecz : powiedzmy sim wchodzi do portalu i przenosi się do przeszłości, czy podróż do przeszłości będzie traktowana jak wakacje ? I sprawa domku, gdzie będzie mieszkać nasz sim : może dostanie jakiś jednorazowy zasiłek dla emigrantów i za ten "prezent" kupi sob domek :-D , ale to tylko taka fantazja. To mne zastanawia, ale podejrzewam, że podróż będzie traktowana normalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Bylem tak zle nastawiony do tego ze glowa mala, ale po zobaczeniu zwiastunu opinia obrocila sie o 180 stopni. Dodatek (teraz) zapowiada sie swietnie, ale juz widze niedobracowane stroje w tych miastach zprzyszlosci, tak jak to jest w normalnym miescie po uplywie 2 simowych tygodni. Ale kto wie, moze zastosuja takie cos, jak w WP
![]() |
#57 |
|
![]()
No cóż ja tam cierpliwie czekam na więcej informacji o tym dodatku bo mi się, on bardzo podoba i na pewno go kupię.
![]() |
#58 |
|
![]()
A na mnie ten dodatek, póki co, nie wywarł żadnego wrażenia. Niektóre mebelki mogą być fajne, ale mimo, że uwielbiam sci-fi, to jakoś nie widzę zastosowania tego dodatku w mojej dotychczasowej rozgrywce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
A ja widzę i to wielkie możliwości jeśli chodzi o zastosowanie tego dodatku w mojej rozgrywce
![]()
![]() |
#60 |
|
![]()
Ja na pewno będę korzystała z windorury, zwłaszcza jeśli da się ją potraktować jak windę, w sensie, że będzie łączyła parter i piwnicę, gdy dom stoi na fundamentach. Twórcy gry nieźle skopali to połączenie, windy działają, ale w domu prywatnym to obciach mieć windę. No i niezbyt rozładowują "domowe korki". Na pewno też będę korzystała z nowych "zabaweczek", jetpacków, deskolotek... Ciekawi mnie to coś, czym Simka na zwiastuje się bawi, taki holograficzny ekran w powietrzu (30 sekunda zwiastuna). A scena z meblowaniem sypialni kojarzy mi się z Igrzyskami Śmierci, nie wiem dlaczego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|