|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
No dobrze, w sumie skoro jestem już na forum, to mogę dalej kontynuować wstawianie swoich obrazków z simsów, czyż nie? W takim razie może zaktualizuję go o obrazki, które nie miały jak pojawić się na forum, ale były na deviancie. No dzięki wielkie za otworzenie tematu, Gingers.
Czyli po kolei od najstarszego do najnowszego:Po moim "halloweenowym" obrazku, który furory nie zrobił postanowiłem, że wrócę do klimatów z pierwszego obrazka. Efektem są te dwa screeny: How To Tidy Your Room?: ![]() At the Park: ![]() No i ostatni to hołd w stronę gry, w którą wprawdzie już nie gram, ale której po prostu uwielbiam styl graficzny, muzykę, fabułę no i w sumie wszystko. Ktoś poznaje tą grę? ![]() Ashenvale Forest: ![]() No i na koniec jak zawsze - I co myślicie? Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.07.2013 - 21:35 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Urzekły mnie dwa pierwsze zdjęcia, są naprawdę piękne. Nie potrafię wybrać, które podoba mi się bardziej. Na pierwszym zachwyciłam się wystrojem pokoju i kolorystyką - ściany bardzo ładnie wyglądają w tym ciepłym świetle lampy, aczkolwiek wydaje mi się, że zdjęcie by zmiotło, gdyby za oknem była noc. Sam styl nawiązuje trochę do boho, który kocham i sama zaczęłam praktykować w domu. Bardzo, bardzo mi się to zdjęcie podoba. Drugie również jest niesamowite - świetne ujęcie, kolorystyka jesieni (którą kocham!), to światło
Emanuje z tej fotki taki spokój i niczym nie zmącona cisza, czuję się jak na spacerze w parku, tylko w zwolnionym tempie... Niemożliwie urokliwe są te fotki. Oczywiście mój zachwyt nad dwiema pierwszymi wcale nie oznacza, że trzecia mi się nie podoba, wręcz przeciwnie. Jest również bardzo dobra, ale nie wygląda już dla mnie naturalnie i to jej odjęło w punktacji. I niestety chyba nie rozpoznaję gry :< Czekam na więcej! |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|