![]() |
#191 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Wyszłam z w końcu z hangaru i ruszyłam przed siebie. Nagle moim oczom ukazał się niezwykły widok. Wraith, który groził dwóm uczestnikom wyprawy. Natychmiast wyciągnęłam broń i ruszyłam w ich kierunku.
- Źle się dzieje na Atlantydzie, skoro wrogowie chodzą sobie po mieście jak gdyby nigdy nic - powiedziałam na dzień dobry i wycelowałam w niego broń. Cały czas zachowywałam bezpieczną odległość.
|
![]() |
#192 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zagłębiona w myślach siedziałam na stołówce cicho nucąc Rammsteina. A co jeśli Diana się nie pojawi? Nagle zauważyłam, że ktoś wchodzi do stołówki. Lecz nie była to moja koleżanka...
Sama nie wierzyłam oczom, kiedy zobaczyłam w drzwiach miłego jegomościa, którego poznałam dzisiaj w samo południe.
![]() |
#193 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
- Opowiedz mi coś o tym guzie. Intryguje mnie. - zagaiła Cherrie.
- Nie interesuj się. - burknął Mroczny. To dało Charionette do myślenia. |
![]() |
![]() |
#194 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Ja nie mam na imię Chrupek - wydusiłem z siebie. Następnie zwinnym ruchem wyrwałem się z uścisku. - Tylko Chrupencjusz - dokończyłem i zabrałem rzuciłem sie na ratunek Cherrie.
Nyśka, mrugaj częściej, bo ci się obraz nie odświeża ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Reputacja: 12
|
![]()
Usłyszałem tajemniczy głos, była to kobieta.
Powiedziala mi, ze nie używam noża, przyro mi droga pani. Jestem inny. Mniej drastyczny, tylko najbardziej znienawidzone osoby traktuję drastyczie - Nie dotykaj jej! Bo zginie, a Ty następny po niej. uwierzcie mi- mruknąłem |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
obiad serwowany w stołówce nie był zbyt smaczny, więc szybko stamtąd poszłam, kierując się w stronę parku.
#197 |
|
![]()
Maqryll uciekł, spłoszony przez jakiś kobiecy głos, który pouczył, że Wraith nie używają noża. Chcieliśmy jej podziękować, ale przepadła...
|
![]() |
![]() |
#198 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
- Chrupencjusz? To śmieszne. - Cherrie opanował dziki śmiech, którego nie mogła powstrzymać.
- Widziałaś już ich? - Chrupek stał z kamienną twarzą. - Kogo?! - Charionette natychmiast uspokoiła się. - No tych z Wraith. - Nie i dlatego wciąż żyję. - uśmiechnęła się. |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Ja również się uśmiechnąłem. Wspólnie postanowiliśmy złożyć meldunek o psychopacie w Atlantydzie. Nie uśmiechała mi się praca z kimś, kto lata z nożem i twierdzi, że jest Wraith.
@ Libby: w dodatku słyszy głosy ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
stwierdzilem, ze uciekne i zasne
rano przygladne sie Donowi i rudej pieknosci |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|