Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2013, 09:22   #331
Diana
Moderator

Reputacja: 46
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

- Niesamowita historia... - zamyśliłam się - Ale chyba powiedziałeś coś, czego nie chciałeś mówić, prawda? - często zadaję niewygodne pytania. Jak na przesłuchaniu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2013, 09:24   #332
Shiver

Reputacja: 21

Od pracy oderwał mnie głos Roi, która przysiadła się do mojego stolika. Świetnie, może czegoś więcej się dowiem..
- Cześć, jak leci? - Odwzajemniłem jej uśmiech.
stare 01.08.2013, 09:24   #333
Malfurion

Reputacja: 19

Don po traumie z przed wczorajszego wieczoru, nie mogl zasnac. Patrzyl sie w sufit, ciagle majac przed oczami scene, w ktorej wchodzi do mieszkania Rudej i znajduje ja, martwa. Nie mogl pogodzic sie z mysla, ze ona nie zyje. Mimo, ze nie znali sie dlugo, zdazyl poczuc do niej jakas wiez.
Don zasnal nad ranem i kilka godzin pozniej, byl juz na nogach. Wzial odswiezajacy prysznic, przebral sie. Udal sie do kuchni po butelke zimnej wody i siadl na sofie, w salonie apartamentu. Tuz obok lezal stolik z tajemnicza walizka.

- No zobaczmy co tam skrywasz - powiedzial.
stare 01.08.2013, 09:29   #334
Alcioo :33

Reputacja: 12

-Tak, niestety. Mogę mieć przez to kłopoty, ale chciałem żebyś mi uwierzyła, cena się nie liczyła- bardzo polubiłem Dianę, bałem się o nią, inni Wraith nie wiedzieli o jej istnieniu- Okej słuchaj- w tym momencie wyciągnąłem mój mini mikrofon i odłączyłem go- Jesteś dla mnie ważna, nie chcę abyś zginęła. Wraith mają już plany na najbliższe dni kogo wyeliminować, jednak nie znajdujesz się tam. Jak tylko zaczną temat o Tobie będę oddalał ich od niego, nie chcę abyś zginęła, na prawdę. - Usiadłem na kamieniu za mną, założyłem ręce za głowę i pomyslałem "Boże, co ja zrobiłem, co ja powiedziałem. Mogą mnie za to zabić"
Alcioo :33 jest offline  
stare 01.08.2013, 09:35   #335
Diana
Moderator

- Miło mi - uśmiechnęłam się szeroko - Ale wiesz, mam nadzieję, że to prawda, a nie takie gadanie dla zmyłki... Powiedzmy, że Ci wierzę, ale mimo wszystko zachowam ostrożność. Straszne rzeczy się tu dzieją, żal mi Rudej... - zamyśliłam się - Czemu taki przygnębiony jesteś?
stare 01.08.2013, 09:36   #336
Cytryśnia

-Dobrze. Świetnie mi się spało w przeciwieństwie od poprzedniej nocy. Tylko że nie bardzo wiem co się stało, mógłbyś mi w skrócie opowiedzieć? Wiem tyle, że ta Dżoana i Meryam zmarły
stare 01.08.2013, 09:38   #337
Alcioo :33

-Mogą mnie za to zabić, na prawdę- popatrzyłem się na nią- a teraz coś o Rudej, słuchaj. Wraith nawet nie wiedzieli o jej istnieniu, jednak gdy zaobserwowali jak zlekceważyła ostrzeżenie od Chrupka, postanowili wyeliminować ją, aby Chrupek był ostrożny. On sam też nie wierzył mi, że jestem Wraith. Miło, że mi wierzysz. Zrozum, że samo zadawanie się z ludzką rasą grozi okrutną śmiercią, jednak pozostali Wraith sądzą, ze jest to tylko moja gra, że chcę Was zachęcić do Wraith, ale tak nie jest, lubię Cię, nie chcę abyś zginęła.
Alcioo :33 jest offline  
stare 01.08.2013, 09:46   #338
Diana
Moderator

- Hm, ciekawe... Tylko wiesz, skoro tak ryzykujesz, to wydaje mi się, że nie powinniśmy publicznie gadać, nie sądzisz? - powiedziałam - A nie możesz gdzieś uciec przed resztą tej twojej bandy?
stare 01.08.2013, 09:51   #339
Shiver

Reputacja: 21

- Ja też nie wiem nic więcej. Byłem w domu kiedy to się stało, ludzie mówią, że to sprawka Wraith... Wiesz, jestem tu od kilku dni i zaczynam żałować swojej decyzji. Czuję, że w Atlantydzie przestaje być bezpiecznie... A Ty? Jak długo to jesteś? Podobno wiele osób miało tutaj swoich przodków, ich dziadkowie byli potomkami Starożytnych - zmieniłem temat by dowiedzieć się czegoś więcej o tajemniczym zdjęciu.
stare 01.08.2013, 09:51   #340
Libby
Administrator

Reputacja: 15

I tak nie czytacie moich wiadomości... Nawet swoich nawzajem a co dopiero...

Przypominam, że dziś wieczorem pierwsza egzekucja, więc zacznijcie obradować. Jeśli się choć trochę nie ogarniecie, to będzie źle. Wszyscy skończycie jako pokarm dla ryb. Mafia o to zadba. Próbuję Wam tłumaczyć zasady. Nawet podpowiadać taktyki, ale to nic nie daje .
W obradach w tym temacie biorą wszyscy uczestnicy zabawy. Każdy ma prawo napisać tu, kogo oskarża, na kogo planuje zagłosować i dlaczego. Inni mogą go poprzeć lub podać swoje typy. Do 20 każdy wysyła mi pm'a ze swoim głosem.

I jeszcze jedno: koniec samowolki . Jeśli mówię, że czegoś nie ma, to tego nie ma. Jestem Mistrzynią gry i ja ustalam zasady. Chciałam Wam dać wolną rękę, ale widzę, że się nie da. Jak się wkurzę, to zrobię się wredna i zrobię Wam szczegółowy test otwarty z pilota SGA .

Zacznijcie obradować, zanim wyznawcy Wraith Was sprzątną.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania