![]() |
#532 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ponownie zrobiłam się strasznie głodna, więc postanowiłam pójść coś przekąsić. W stołówce zauważyłam ludzi, niektórych udało mi się wcześniej poznać. Usiadłam w kącie.
#533 |
Reputacja: 12
|
![]()
-Maqryll?- powtórzyłem, chciałem powiedzieć jej to co Qwert'emu, ale już nie miałem siły w gardle, czekałem, aż on, albo Resteless poinformowana przez Dianę wyjaśni jej całą sytuację. Szkoda.- A Ty? widzę, ze jesteś głodna, może podać Ci do picia Ice Tea?
-Fallen! Chodź tutaj- uśmiechnąłem się do niej- Pamiętasz jak rozmawialiśmy wcześniej? Pamiętasz mnie? Pamiętasz jak Ci wyjaśniałem wszystko? Dzisiejszy pogrzeb o 15 Meryam? |
![]() |
![]() |
#534 |
Reputacja: 19
|
![]()
Don wzial gleboki oddech. Musial sie uspokoic. Wiedzial, ze jak zobaczy Maqrylla, to roznie moze sie stac. Chcial opanowac swoje emocje.
- Wdech i wydech. Spokojnie. - powtarzal Chlopak wyciszyl sie i wsluchal w dzwiek oceanu, ktory powoli go uspokajal. Zamknal oczy i w bezruchu stal przez dluzsza chwile.
#535 |
|
![]()
jestem w potrzasku. ten facet jest.... Dziwny?
- Przepraszam. Nie mam czasu, wpadłam tu tylko na chwilę, musze isć, cześć! a tak w ogóle to skąd wiedział, że jestem głodna?! Wyszłam. Dokąd teraz? Wygląda na to, że nic nie zjem. Może jeszcze w domu mam coś z ziemi? Nie sądzę...
![]() |
#536 |
|
![]()
Odeszła, smutno mi.. Coraz mniej ludzi mnie tu lubi, mówiłem Dianie, zeby tu nie przychodzić- pomyslałem i cały czas czekałem na odpowiedź Fallen
|
![]() |
![]() |
#537 |
|
![]()
Podeszłam do Maqrylla i uśmiechnęłam się.
- Pamiętam, ale nie wiem, co mam o tym myśleć... Nie wiem, komu zaufać. Boję się, że to ja będę następna...
#538 |
|
![]()
-Fallen, słuchaj. Ruda wczoraj, pamiętasz? Zobaczyła chrupka, który powiedział jej o Wraith krążącym na wyspie, czyli mnie, wtedy jeszcze "musiałem nim być" dzisiaj uciekłem, ale ona to zlekcewarzyła, po czym została zaatakowana przez Wraith, zeby dać ludziom znak, żeby nie drwili z nich, proszę Cię, nie odsuń się ode mnie. W sumie to została mi tylko Diana, mam z nią dobre kontakty, nikt więcej- łza popłynęła mi po policzku, a uśmiech spadł mi z twarzy.
|
![]() |
![]() |
#539 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Libby Dex - dowódca ekspedycji na Atlantydę - wezwała wszystkich przez system powiadamiania, by zebrali się w pomieszczeniu Wrót.
- Jak wszyscy wiecie... - stanęła u szczytu schodów z antresoli. - Ktoś zamordował naszą współtowarzyszkę. Wśród nas jest zdrajca. Musimy się zjednoczyć i odkryć, kto nim jest. Liczę na Waszą pomoc... Czy ktoś ma jakieś podejrzenia? - spojrzała na zebranych. - Po naradzie dr Beckett wstrzyknie wam gen Pradawnych, dzięki któremu będziecie mogli posługiwać się ich technologią. Przypominam, że do 20 czekam na głosy, kto jest mafiosem. Zacznijcie debatować i współpracować!
#540 |
|
![]()
- No właśnie tego się obawiam, że nie posłucham Ciebie i będę następna... Ale nie potrafię tutaj nikomu zaufać. Wydaje mi się, że chyba mogę Ci wierzyć... - uśmiechnęłam się lekko.
|
|